diumenge, 5 de maig del 2013

Derrota del sènior Sucro Fs davant d'in rival directe: Mislata

SÉNIOR: Sucro-2 Mislata-5 (27 Jornada Lliga)

Derrota del primer equip del Sucro, que ha caigut davant un rival que s'ha mostrat més encertat en els moments decisius de l'encontre. El partit començava amb domini del nostre equip que, com sempre, buscava amb molta verticalitat la porteria contrària. Els visitants no es quedaven arrere i intentaven, encara que tímidament, sorprendre en alguna contra als nostres. D'aquesta manera, en una treta ràpida del porter i jugada al segon pal, el Mislata s'avançava al minut 16. Afortunadament, Alan en la següent jugada, tornava a deixar les taules al marcador (1-1), amb les que s'arribaria al descans. En la segona, el partit continuava pel mateix camí, però amb el Mislata un poc més descarat. Els nostres ho intentaven però al minut 7, tornaven a vore's amb el marcador en contra, al avançar-se per segona vegada els visitants (1-2). Ara seria Ernesto qui, poc després, convertiria un empat (2-2) que deixava tot per decidir. Amb molta igualtat a la pista i al marcador, els visitants tornarien a colpejar, esta vegada al convertir una falta directa després d'haver-se obert la barrera. Els nostres ho intentarien en porter jugador però no eixiria be, ja que rebrien dos gols en dos pèrdues jugant de 5. Ara, el Sucro i Mislata continuen tercer i quart però amb 5 punts de diferència i tres jornades per disputar.

Derrota del primer equip del Sucro, que ha caigut davant un rival que s'ha mostrat més encertat en els moments decisius de l'encontre. El partit començava amb domini del nostre equip que, com sempre, buscava amb molta verticalitat la porteria contrària. Els visitants no es quedaven arrere i intentaven, encara que tímidament, sorprendre en alguna contra als nostres. D'aquesta manera, en una treta ràpida del porter i jugada al segon pal, el Mislata s'avançava al minut 16. Afortunadament, Alan en la següent jugada, tornava a deixar les taules al marcador (1-1), amb les que s'arribaria al descans. En la segona, el partit continuava pel mateix camí, però amb el Mislata un poc més descarat. Els nostres ho intentaven però al minut 7, tornaven a vore's amb el marcador en contra, al avançar-se per segona vegada els visitants (1-2). Ara seria Ernesto qui, poc després, convertiria un empat (2-2) que deixava tot per decidir.  Amb molta igualtat a la pista i al marcador, els visitants tornarien a colpejar, esta vegada al convertir una falta directa després d'haver-se obert la barrera. Els nostres ho intentarien en porter jugador però no eixiria be, ja que rebrien dos gols en dos pèrdues jugant de 5. Ara, el Sucro i Mislata continuen tercer i quart però amb 5 punts de diferència i tres jornades per disputar.