diumenge, 12 de maig del 2013

Importantíssima victòria dels sèniors del Sucro Fs Cullera

SÉNIOR: Cofrentes-3 Sucro-4 (28 Jornada Lliga)

Bona victòria del Sucro que d'aquesta manera dona un passet molt important per assegurar el tercer lloc. El partit començava molt be per als nostres ja que s'avançaven amb un gol de falta directa d'Adri Bayona (0-1). Els locals aconseguien l'empat poc després però el Sucro tornaria a colpejar i seria Carlos qui remataria al segon pal, posant el 1-2 al marcador. El Cofrentres tornava a empatar però esta vegada Alan, en un ma a ma contra el porter, culminava el tercer gol que posava de nou en avantatge als nostres (2-3), a 45 segons del fi de la primera part. En la segona, Carlos ampliaria la renda amb un xut per dalt que superaria al porter local (2-4) i, encara que el Cofrentes retallaria distàncies (3-4) no seria suficient i el Sucro s'emportaria una bona victòria que el reaferma en la tercera plaça, que podria sentenciar en el partit de la pròxima jornada al Pavelló contra el Playas.

Bona victòria del Sucro que d'aquesta manera dona un paset molt important per assegurar el tercer lloc. El partit començava molt be per als nostres ja que s'avançaven amb un gol de falta directa d'Adri Bayona (0-1). Els locals aconseguien l'empat poc després però el Sucro tornaria a colpejar i seria Carlos qui remataria al segon pal, posant el 1-2 al marcador. El Cofrentres tornava a empatar però esta vegada Alan, en un ma a ma contra el porter, culminava el tercer gol que posava de nou en avantatge als nostres (2-3),  a 45 segons del fi de la primera part. En la segona,  Carlos ampliaria la renda amb un xut per dalt que superaria al porter local (2-4) i, encara que el Cofrentes retallaria distàncies (3-4) no seria suficient i el Sucro s'emportaria una bona victòria que el reaferma en la tercera plaça, que podria sentenciar en el partit de la pròxima jornada al Pavelló contra el Playas.