dissabte, 4 de maig del 2013

No ha pogut ser i el benjamí del Sucro Fs ha caigut davant del Teresianas A

BENJAMÍ: Teresianas "A"-5 Sucro-4 (5 Jornada Copa)

Derrota del Benjamí del Sucro en un partit on els nostres han anat de menys a més. En la primera part el Sucro no eixia centrat i un Teresianas molt més efectiu es posava prompte per davant i arribava al descans amb clar avantatge (4-1) al marcador. En la segona, els nostres dominaven completament el partit i aconseguia remuntar i empatar l'encontre (4-4). Però el Sucro desaprofitava les seues ocasions i el Teresianas convertiria la seua, quedant-se el marcador en el 5-4 final. Els gols han sigut d'Ausies, Cristian, Dani, i Carles R.

Derrota del Benjamí del Sucro en un partit on els nostres han anat de menys a més. En la primera part el Sucro no eixia centrat i un Teresianas molt més efectiu es posava prompte per davant i arribava al descans amb clar avantatge (4-1) al marcador. En la segona, els nostres dominaven completament el partit i aconseguia remuntar i empatar l'encontre (4-4). Però el Sucro desaprofitava les seues ocasions i el Teresianas convertiria la seua,  quedant-se el marcador en el 5-4 final. Els gols han sigut d'Ausies, Cristian, Dani, i Carles R.