divendres, 17 de maig del 2013

El CF Cullera reconegut a la gala del Futbol celebrada a Xàtiva

Amb un total 6 nominacions i 5 premis possibles, l´equip de Preferent es presentava com un dels equips més reconeguts de la Gala

En la vesprada de Dimecres, en un acte dirigit per el reconogut periodista esportiu Pedro Morata, es va celebrar al Gran Teatre de Xàtiva l´entrega dels premis Golsmedia 2013, elegits per entrenadors, futbolistes i aficionats de tota la Comunitat Valenciana. 
Amb un total 6 nominacions i 5 premis possibles, l´equip de Preferent es presentava com un dels equips més reconeguts de la Gala. 
En primer lloc el nostre central Migual Ángel Ortega (foto) va aconseguir el premi al millor defensa del seu grup de la Regional Preferent. A continuació era Edu López el que aconseguía el primer dels seus guardons com a millor migcampista. No es quedava enguany Guillem Climentsense el guardó que li se va escapar l´any passat aconseguint el reconeixement com a millor davanter. 
Posteriorment era Davit Gutiérrez “Guti”, el nostre entrenador de Preferent el que era nominat un any més entre els millors entrenadors tot i que es quedava de nou a les portes recalant el reconeixement a Mullor, l´entrenador del Benigànim, en reconeixement a la meritòria temporada del seu equip. 
En el premi al millor jugador tenia el Cullera dos nominats, Guillem i Edu López,, aconseguint este segon el doblet, arredonint una emotiva nit de reconeixements al nostre club. 
En un acte aon també varen ser guardonats Amarilla i Perales com a millors jugadors respectivamet de segona B i Tercera, i aon intervingueren entrenadors com Benito Floro o Juan Ignacio Martínez “JIM” posà el colofó, els ja retirats Santiago Cañizaresi Miguel Ángel Angulo, feren acte de presència en l´escenari per guardonar a David Albelda que emocionat va rebre el guardó en reconeixement a la seua trajectòria esportiva.
Servint d´espenta de moral per acometre la dificultosa promoció a Tercera que 
comença en una setmana, esta tan dfícilment repetible vesprada nit per al Cullera 
suposa el reconeixement per extensió a la esforçada labor del dia a dia de directius, técnics, jugadors i aficionats  de aquesta gran familia del Club de Futbol Cullera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada