diumenge, 12 de maig del 2013

Meritòria victòria del benjamí del Sucro Fs Cullera en l'últim partit de Copa

BENJAMÍ: Sucro-3 Alboraya-2 (Últim partit Copa)

Bona victòria del Sucro que amb aquest partit s'acomiada de la Copa amb bon sabor de boca. El partit començava i els nostres ho intentaven però era l'Alboraya qui s'avançava a mitjans de la primera part (0-1). El Sucro no es rendia i poc abans del descans remuntava amb dos gols seguits d'Elio i Cristian (2-1). En la segona part, l'Alboraya empatava prompte (min 4, 2-2) i s'entrava en una fase del partit en què qualsevol podia marcar. Al remat, serien els nostres qui, a falta de 2 minuts, en un doble penalty convertit per Ausies, s'endurien una victòria molt patida i meritòria davant un equip que sols havia perdut un partit en la competició.

Bona victòria del Sucro que amb aquest partit s'acomiada de la Copa amb bon sabor de boca. El partit començava i els nostres ho intentaven però era l'Alboraya qui s'avançava a mitjans de la primera part (0-1). El Sucro no es rendia i  poc abans del descans remuntava amb dos gols seguits d'Elio i Cristian (2-1).  En la segona part, l'Alboraya empatava prompte (min 4, 2-2) i s'entrava en una fase del partit en què qualsevol podia marcar. Al remat, serien els nostres qui, a falta de 2 minuts, en un doble penalty convertit per Ausies, s'endurien una victòria molt patida i meritòria davant un equip que sols havia perdut un partit en la competició.