diumenge, 12 de maig del 2013

El prebenjamí del Sucro Fs Cullera cau davant del Mislata

PREBENJAMÍ: Sucro-4 Mislata-5 (Tornada eliminatòria pel 5-6 lloc Copa Plata)

Gran Partit dels nostres menudets que han caigut en els últims minuts de l’encontre. El partit començava molt be per als nostres que en dos minuts feien dos gols i s’avançaven 2-0. El Sucro intentava rematar el partit però el Mislata no es rendia i d’aquesta manera l’encontre transcorria amb molta emoció fins als últims minuts, on s’arribava amb avantatge del Sucro (4-3). Malgrat tot, els visitants remuntaven i s’emportaven una victòria que no empanya el bon partit dels nostres. Els gols han sigut de Jota, Marc, Joan, i Adri.