dissabte, 4 de maig del 2013

Molt bon resultat de l'Infantil del Sucro Fs en l'anada de la semifinal autonòmica

NFANTIL: Sucro-5 Segorbe-0 (Semifinal Ida Autonòmic)

Important victòria l'Infantil del Sucro en l'anada de les semifinals de l'autonòmic davant un Segorbe que ho ha intentat fins el final. Els nostres començaven el partit molt centrats i prompte s'avançarien al marcador (min.2, 1-0, Pablo Miguel). El Segorbe semblava acusar en excés alguna baixa que arrossegava i rebia dos gols més abans del descans (min. 13 i 18, Jaume i Eric). En la segona, i amb el 3-0 en contra, els visitants apretarien més i tindrien alguna que altra ocasió per retallar distàncies, però seria el Sucro qui, mitjançant Cristian, faria en un minut dos gols seguits (min 14, 5-0) que deixarien un marcador molt favorable, encara que no definitiu, per a la tornada. Destacar, sobre tot, el gran ambient que n'hi havia en la grada, amb un pavelló entregat i on cada aficció ha animat amb il.lusió i sense descans al seu equip.
El partit de tornada serà el pròxim diumenge 5 de maig, a les 12 en Segorbe. ¡1, 2, 3 Sucro!
INFANTIL: Sucro-5 Segorbe-0  (Semifinal Ida Autonòmic)

Important victòria l'Infantil del Sucro en l'anada de les semifinals de l'autonòmic davant un Segorbe que ho ha intentat fins el final. Els nostres començaven el partit molt centrats i prompte s'avançarien al marcador (min.2, 1-0, Pablo Miguel). El Segorbe semblava acusar en excés alguna baixa que arrossegava i rebia dos gols més abans del descans (min. 13 i 18, Jaume i Eric). En la segona, i amb el 3-0 en contra, els visitants apretarien més i tindrien alguna que altra ocasió per retallar distàncies, però seria el Sucro qui, mitjançant Cristian,  faria en un minut dos gols seguits (min 14, 5-0) que deixarien un marcador molt favorable, encara que no definitiu, per a la tornada. Destacar, sobre tot, el gran ambient que n'hi havia en la grada, amb un pavelló entregat i on cada aficció ha animat amb il.lusió i sense descans al seu equip.