dijous, 9 de maig del 2013

Horaris i prèvia dels equips del Sucro Fs

horaris i la prèvia dels partits dels nostres equips per al cap de setmana que ve.
Comencem pel Sénior. El dissabte, a les 18:00 h, el primer equip juga a Cofrentes en la antepenúltima jornada de lliga, on intentarà donar un pas important per consolidar la tercera plaça. Queden 3 jornades i l’avantatge davant el Mislata és de 5 punts (4 si contem el gol average en contra) aixina que no es poden confiar. Esperem que aquesta jornada siga propícia per als nostres interesos.
Continuant amb l’Infantil, l’equip juga el dissabte el primer partit de la final de l’Autonòmic. Serà en Requena, a les 19 h., on els nostres intentaran emportar-se un bon resultat per a la tornada. El dilluns tornen a jugar a la pista del Pilar “B”, on conclouran la seua participació en la fase de grups de la Copa. Molta sort per a ells.
Pel que fa a l’Aleví, te dos partits seguits (diumenge i dilluns) en el que serà el seu arranc en la Copa. Els rivals son el Pilar “B”, a les 11 h del diumenge al Pavelló,  i La Salle “B”, el dilluns a Paterna (19 h).  Esperem que els nostres no acusen l’esforç de jugar en dies consecutius. Al respecte del Benjamí, l’equip tanca la Copa amb el partit a casa contra l’Alboraya “B”, a les 10 h. Els nostres intentaran fer un bon partit i acomiadar-se de la competició amb bon sabor de boca. Per útlim, el Prebenjamí juga en casa el diumenge, a les 12 h. en el partit de tornada de l’eliminatòria pel 5 o 6 lloc contra el Mislata. Els nostres intentaran donar guerra i continuar aprenent. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada