dilluns, 6 de maig del 2013

MARC JOVANI I ROCÍO PIRIS GUANYEN EL CAMPIONAT AUTONÒMIC DE CATAMARÀ


Este cap de setmana 4 i 5 de maig ha tingut lloc el  XII TROFEU CN LES BASETES disputat en aigües de Benissa i de Calp.   Les instal·lacions del Club Nàutic Les Basetes  van congregar un número considerable de catamarans procedents de tota la Comunitat Valenciana, des de Cullera, València, Dénia, Calp, Benissa, etc, .
L’esdeveniment amb categoria de Prova Autonòmica de Catamarà puntuable per al Campionat Autonòmic es va dividir en 2 classes, classe HOBIE 16 i INTERSÈRIES.
El Dissabte, després de realitzar els mesuraments oportuns de vent van donar començament les proves a l’hora prevista. Així, a  les 12:00 h, amb  l’avís d’eixida tots els participants es van fer a la mar amb destinació al camp de regates.  
Durant el desenvolupament de les proves les condicions meteorològiques van ser molt favorables, amb ratxes de vent de 8 i 12 nucs que van fer possible celebrar fins a 3 mànegues en ambdós classes.     
La Classificació General del Dissabte ja indicava possibles guanyadors. En classe HOBIE 16 Liderava Marc Jovani i Rocío Piris i en classe Intersèries Juan Carlos Albelda i Carina Gimeno, però calia esperar al diumenge per a la classificació final.
El Diumenge al matí s’apreciava un augment notable de vent amb ratxes constants de 15 -16 nucs i aconseguint els 20 nucs,  per la qual cosa es podia predir més dificultat que en el dia anterior. Després del desdejuni de participants oferit en el Local Social es va posar tot en marxa i després de realitzar els mesuraments de vent en el camp de regates, es va donar eixida a les proves del diumenge. Es van realitzar 2 mànegues de cada classe , destacant en l’última mànega la retirada de diversos participants després de l’augment considerable de vent.
La Classificació General quedava de la manera següent:

CLASSE HOBIE 16:
1er Classificat: Marc Jovani i Rocío Piris, CN Cullera
2n Clasificat: Juan Antonio Llabrés i Ana Tomás, Universitat Politècnica de València
3er Clasificat: Serafin Sanz i Paloma Cernetic, CN Cullera

CLASSE Inteseries:
1er Clasificat: Juan Carlos Albelda i Caridad Gimeno, CN Els Basetes
2n Clasificat: Jesus del Toro i Jose Ramón Díaz, RCN Calp
3er Clasificat: Felip Marti i Francisco García, CN Ventorret

A les 15:00 es va donar pas al menjar d’agraïment als participants  i després i per a tancament del “XII Trofeu CN les Basetes” va tindre lloc l’Entrega de Trofeus,  la qual va ser  presidida pel Regidor de Turisme de Benissa, sr. D. Fco.Javier Estupiñá i el Vocal de Vela del Club Nàutic D. Pedro Bisbal Muñoz. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada