diumenge, 12 de maig del 2013

Important victòria de l'aleví del Sucro Fs Cullera davant del Pilar B

ALEVÍ: Sucro-5 Pilar “B”-4 (2 Jornada Copa).

Emocionant victòria del Sucro en un partit en què ha hagut de remuntar en una segona part molt intensa. En el primer temps, els visitants estaven més encertats i al descans s’arribava amb victòria parcial per al Pilar “B” (1-3). En la segona, el nostres eixien a per totes i remuntaven el marcador fins posar-se 4 a 3. Però el partit no estava tancat i els visitants aconseguien un empat (4-4) que deixava les coses com al principi. Afortunament, el Sucro tornaria a marcar (5-4) i s’emportaria la victòria en aquest primer partit de Copa. Els gols han sigut de Jaume(2), Jose, Angel e Ismael.
Demà, l’Aleví torna a jugar el partit ajornat de la primera jornada contra La Salle “B”, a Paterna. ¡Molta Sort!

Emocionant victòria del Sucro en un partit en què ha hagut de remuntar en una segona part molt intensa. En el primer temps, els visitants estaven més encertats i al descans s’arribava amb victòria parcial per al Pilar “B” (1-3). En la segona, el nostres eixien a per totes i remuntaven el  marcador fins posar-se 4 a 3. Però el partit no estava tancat i els visitants aconseguien un empat (4-4) que deixava les coses com al principi. Afortunament, el Sucro tornaria a marcar (5-4) i s’emportaria la victòria en aquest primer partit de Copa. Els gols han sigut de Jaume(2), Jose, Angel e Ismael.