dissabte, 18 de maig del 2013

L'Infantil del Sucro es proclama Campió autonòmic

Campeons autonomics 9 a 5 oe oe oe
Gran victòria de l’Infantil del Sucro que el proclama Campió Autonòmic i representant de la Comunitat en el Campionat d’Espanya. El partit, malgrat la renda que portava del partit d’anada (6-8), no ha sigut fácil i els nostres, que eixien molt nerviosos, rebien un gol en contra molt prompte (0-1) que donava esperances als visitants. Afortunadament el Sucro reaccionava i capgirava el marcador fins posar-se 4-1 a falta de 2 minuts per la conclusió del primer acte. Però el Requena no es rendia i, amb dos gols seguits, retallava distàncies just abans del descans (4-3). En la segona part, el Sucro augmentava la renda fins posar-se 6-3, i, posteriorment 7-4. Els visitants retallarien distàncies, ja a la desesperada i en porter jugador (7-5), però els nostres acabarien el partit amb dos gols seguits, cel.lebrats amb eufòria per una grada emocionada. Ara, encara que amb la competició de Copa per enmig, el Sucro disputarà el Campionat d’Espanya, en dades i contra rivals encara per confirmar. Per supost, informarem oportunament només es coneguen. Els gols han sigut de Jaume(3), Isidre(2), Pablo Miguel (2), Diego i Joan.