Nova victòria dels Veterans del CF Cullera, davant del SD Sueca

UN DERBY PER A FER HISTORIA.

VETERANS C.F CULLERA 4 - S.D SUECA VETERANS 2

Emocionant derby el disputat el passat dissabte 15h30´en el municipal Aeria,entre dos equips amb objectius molt diferents en esta temporada 12/13.

Un equip el de Veterans C.F Cullera que afrontava el partit amb quasi tots els seus efectius disponibles i amb moltes ganes de resoldre prompte el partit. En la primera mitat els jugadors de Veterans C.F Cullera van realitzar un gran joc van aconseguir un parcial de 2-0,ja en el minut 25 del partit.
Amb gols de Galindo, minut 6, al finalitzar una fenomenal jugada molt ben trenada,en la que participa tota la davantera local i Sime,minut 20 al rematar a la xarxa un gran passe en profunditat de Ruben Pelaez.
Apartir d'ahí l'equip local baixa molt la intensitat en el joc tant en atac, on perdona ocasions molt clares,com en defensa on baixa moltíssim la intensitat del marcatge, i ho paga molt car,el conjunt de la S.D Sueca amb dos tirs precisos igualava el marcador en el tram final d'esta primera part,amb un 2-2 en el marcador.
Després del descans l'equip local va ixir a per totes i va aconseguir per mitjà d'Heli, en el minut 74 de partit,col·locar el 3-2 en el marcador que feia justícia a l'esforç realitzat per part de l'equip local,no tarda massa de nou a augmentar el marcador per mitjà de Sime,minut 78 de partit,el qual aprofitava un passe al punt de penal i rematava al fons de la xarxa,col·locant el definitiu 4-2 en el marcador.
En esta segona part l'equip de Veterans C.F Cullera va saber neutralitzar les poques ocasions del conjunt de la S.D Sueca i només cal destacar la gran intervenció del porter Garcia que ja en el temps complit,feia una gran parada.