dissabte, 25 de maig del 2013

Primer encontre de la promoció a 3ª Divisió. CF Cullera 0 - Alqueries CF 0

0 a 0. Un resultat desconcertant el que s'ha donat hui en el camp de futbol Aèria entre dos equips que volen seguir endavant en la promoció d'ascens a la Tercera Divisió.
En el duel de la promoció s'enfrontaven dos equips mab les idees molt clares. Per un costat els locals, el CF Cullera, tercer classificat del grup tercer de la preferent valenciana i per altre els de les Alqueries, campions del grup 4t.



L'encontre, amb un camp ple de gom a gom i amb molta presència visitant ha estat jugat amb decisió pels dos equips durant els primers 45 minuts, amb alguna ocassió solta, especialment del Cullera en els primers 10 minuts i per part dels visitants en els darrers minuts de l'encontre amb dos clares ocassions que ha salvat amb dos clares intervencions el meta local.
La segona part ha estat una altra història. Els de David Gutierrez han eixit a la represa amb una altra mentalitat i amb l'objectiu de materialitzar un domini en el terreny de joc, cosa que han aconseguit. L'entra de Miguel Anguel i avançar a Abel ha estat decisiu per a que eixe domini es veguera en el terreny de joc.
Els cullerencs han tingut fins a tres clarissimes ocassions de gol que no han pogut materialitzar i que esperem que no es penedisquen en l'encontre de tornada.
Les Alqueries han demostrar ser un equip seriós i molt veterà, amb una clara deficinió del seu joc. Amb alguns jugadors amb molta experiència com Campo o Cisco Nadal que en veritat no s'han deixat vore massa en l'Aèria.
La tornada, la setmana que ve en les Alqueries, en un camp bastant més gran que l'Aèria. Esta vegada els de Guty han de demostrar que fora de casa son molt bons. Esperem que així siga i els dessitjem la millor de les sorts possibles

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada