diumenge, 27 d’octubre del 2013

Derrota de l'equip sènior del Sucro Fs en la pista de El Pilar per 4 a 1

Sènior
El Pilar 4 1 Sucro F.S.
El Sucro FS s'enfrontava en la vesprada del dissabte a l'actual campió de Lliga de la passada campanya. En la primera part el Sucro va tenir mes i millors ocasions però la pilota no va voler entrar,en una jugada desgraciada entre el nostre porter i un jugador la pilota es queda als peus d'un jugador del Pilar i a porta buida marca,arribant-se al descans amb 2 a 0. En la segona part amb un gol d'Ernesto donava vida al partit però el pilar de cara a porta no fallava i aconseguia el 3 a 1. Jose David va tenir l'ocasió de posar-se amb 3 a 2 però la pilota de nou no va voler entrar i pegava en el pal. Ja amb porter jugador el Sucro encaixava el 4 a 1 definitiu.
Resumint el Sucro va fer un molt bon partit i que no reflecteix el marcador en el que va succeir en pista. Ànim Sucro.123 Cullera
Dissabte vinent un altre partit molt interessant entre el nostre Sucro FS i L'Olleria