divendres, 25 d’octubre del 2013

EL SUCRO FUTBOL SALA NOU CLUB CARDIOSALUDABLE

L'Escola Sucro Futbol Sala de Cullera ja és un dels clubs cardiosaludables reconeguts per Clínica Tecma. El club ha acabat la primera fase per a aconseguir este reconeixement. Els doctors de la clínica han realitzat aquesta setmana 60 electrocardiogrames als jugadors d'aquesta escola, detallant l'estat cardiològic de cadascun d'ells i prevenint en més d'un 90% el risc de mort sobtada. 
La següent fase per la qual passarà l'entitat esportiva és la teòric-formativa. El doctor Manuel Mendoza s'encarregarà d'instruir a entrenadors i personal auxiliar del Sucro sobre reanimació cardiopulmonar i suport vital bàsic. “Actualment, la parada cardíaca és la primera causa de mort en el nostre país i és fonamental saber quin procediment ha de realitzar-se si un dels jugadors patira un d'estos episodis”, assenyala Medoza. 
Davant una parada cardíaca, l'atenció en els primers minuts és vital per a la persona que la pateix, així com el protocol per a avisar a emergències i portar al jugador a un centre mèdic. “estes lliçons, unit a la tranquil·litat que suposa tenir un minuciós control de cadascun dels components de l'escola de futbol suposa una gran inversió en prevenció de qualitat a un preu mínim”, asseguren des de Tecma. 
Cullera és una de les localitats “més compromeses amb el control cardiosaludable dels seus esportistes”, apunten des de Clínica Tecma. Ja hi ha diversos clubs de futbol que posseeixen la nostra acreditació i preveiem que més entitats esportives s'integren en aquest programa sanitari, ja que es troben molt interessades a examinar i controlar de forma mèdica la salut de les seues respectives pedreres”, afigen des del centre sanitari. Ja són moltes els equips i escoles que han aconseguit esta acreditació “i ens sentim molt orgullosos que confien en Tecma per a supervisar un aspecte tan delicat i important com és el cor d'un esportista”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada