diumenge, 27 d’octubre del 2013

El Sucro aleví empata a 3 davant del Maristes B i el prebenjamí perd Davant NS del Socorro

Aleví
Sucro 3 3 Maristes B
Empat a 3 entre el sucro i Maristes B en el pavelló cobert de Cullera. Començava adelantant-se Maristes amb una treta de banda i tir al 1er pal. Reaccionaba enseguida el sucro, que guanyava les esquenes als defenses, marcava per mediació de Cefe. Erlantz era el que, al poc de temps, ficava per davant als locals. A poc d'arribar al descans, 2 gols dels visitants li pegaben la volta al partit. Ja en la segona part el partit començava a ficar-se dur, i es notava que cap equip volia perdre. Hi ha váries ocasions per part dels 2 equips, peró es Erlantz el que, a falta de 5 minuts tornava a marcar per a ficar el 3-3 definitiu.
Prebenjami
Sucro 2 10 Nuestra Señora del Socorro
Partit molt desigualat on els xiquets del socorro san ficat per davant amb un contundent 0-3 en tan sols 10min. Despres els nostres han despertat i mark melia feia el 1-3. Pero els xiquets del socorro han sigut a un nivell molt bo i al descans arribavem amb un 1-5 en contra. La segona part ha sigut mes del mateix, on han tingut una renta de 1 gol a 8. Mark melia de nou ha fet el 2-8 pero els del socorro convertirien dos voltes mes fins aplegar al contundent 2-10.