diumenge, 13 d’octubre del 2013

Derrota injusta del CF Cullera en el descompte en el camp del Orihuela CF en el millor partit dels cullerencs fora de casa

Compromés i complicat encontre el que tenia hui que disputar el CF Cullera en el camp de El Clariano de Orihuela. Els cullerencs son conscients des de l'inici d ela temporada que han de traure punts fora de casa que al final de la temporada els puguen donar una major tranquilitat.

Els homnes de David Gutierrez venien d'aconseguir una molt treballada victòria el passat dimecres a casa davant del Muro Cf  i no volien deixar de puntuar en esta eixida. I des del primer minut han eixit amb ganes de poder puntuar, tenint al llarg de tota la primera meitat moltes ocassions que han desbaratat els defenses i el porter local.
De menció en estos primers 45 minuts una parada de mèrit que el jove porter Paredes, suplint la baixa del capità David Iznardo, ha hagut de fer al voltant del minut 25, demostrant la seua gran valia.
després d'alhunes interessants ocassions, i amb domini del CF Cullera s'ha arribat al descans amb el marcador reflectint un empat a 0 gols.
En la represa la tòninca ha estat la mateixa, amb un Cullera molt centrat i que ha sabut marcar els temps del partit, però al que li ha faltat la sort de cara al gol. Al minut 30 l'urugaià Da Silva l'ha tinguda, però la mala sort ha impedit que el baló acabarà al fons de la xarxa.
A partir d'ací, els locals se'n han anat amunt, buscant a la desesperada desfer-se del domini cullerenc, i han començat a dominar el mig del camp, comptant amb clares ocassions de gol que, unes vegades Paredes i altres la molt ben formada i sèria defensa cullerenca han estat treballant per a evitar el gol local.
L'Oriola ha gaudit d'alguna ocassió en este tram final d el'encontre, però el CF Cullera s'ha mostrat molt segur al llarg dels 90 minuts, lluitant cada baló i intentant aconseguir alguna cosa més que l'empat.
Si d'alguna cosa no es pot acusar al Cullera hui ha estat de conformista. Els jugadors ho han donat tot i sens dubte han cuallat un dels millors partits del que portem de temporada fora de casa.
però ja se sap que qui perdona caba pagant-la i este ha estat un d'eixos partits. Al minut 46 de la segona part, ja en el temps del descompte, quant semblava que un puntet estaba més que be, l'Orihuela ha aconseguit marcar en una jugada inesperada que ha fer que el CF Cullera reba un gran palo, ja que si algú és mereixia endur-se els tres punts, eixe ha estat el CF Cullera. El futbol és aixina d'injust. Derrota inmerescuda del CF Cullera en el camp del Orihuela Cf.
Ara, el pròxim dissabte a l'Aèria el Cullera rebrà la visita del Villreal C, un equip amb molts dels joves jugadors que en un moment determinat podrien acabar jugant en el primer equip. Una ocassió digna de gaudir de bon futbol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada