dimecres, 9 d’octubre del 2013

Victòria molt important del CF Cullera a casa davant del Muro Cf per 1 gol a 0

 Important victòria la que esta mateixa vesprada ha aconseguit el CF Cullera a casa davant del Muro Cf, un equip que ha mostrat molta consistència al llarg dels 90 minuts.
L'encontre s'ha iniciat guardant un minut de silencia per la mort d'Olga Pellicer Alonso, dona de l'ex entrenador del CF Cullera i actual coordinador del futbol 11 de l'escola de Futbol, Pepe Pintos.
El partit s'ha iniciat amb un CF Cullera amb moltes novetats respecte als últims onzes, amb Iznardo lesionat, Da Silva i Beni, entre d'altres, a la banqueta i Ernest fora de la convocatòria-
L'equip ha eixit enxufat en l'encontre, demostrant que, tot i tindre enffront al segon classificat i equip invicte fins el moment fora de casa, es volien fer les coses be i deicar per sentat que l'Aèria va a estar un camp difícil per a tots els equips.
Els de David Gutierrez han començat l'encontre dominant i demostrant que no son una simple comparsa en esta lliga. Al minut 21, Abel Pérez ja ha avisat amb una impresionant volea que ha estavellat en el travesser.
Al minut 35, amb un clar domini del CF Cullera, el colegiat de l'encontre Daniel Yuste, ha xiulat un clar penalty en l'àrea visitant que el local Edu López s'ha encarregat de materialitzar en el gol cullerenc.
Des d'ací fins el descans el CF Cullera ha estat clar dominador dels temps del partit, ignorant l'àrbitre un altre clar penalty que el porter visitant Adrian Murcia, ex jugador de l'Alcoiano, qui ha fet una duríssima entrada a Oscar Moreno i que el colegiat ha preferit ignorar.
Al descans s'ha arribat amb aquest marcador que li donava un clar avantatge al Cullera, no en el marcador, però si en el joc.
En la represa les coses no han canviat gens, amb un CF Cullera molt treballador i un Muro CF que ha abusat en excés de veterania i duresa sobre el terreny de joc que el col·legiat no ha sabut aturar de la forma adecuada.
Els cullerencs han aconseguit mantindre la porteria a zero malgrat de l'assetjament a que s'ha vist sometsa la porteria local, molt ben defesa pel love Paredes, qui ha suplit molt be al lesionat Iznardo.
Destacar la intensitat del CF Cullera al llarg dels 90 minuts, i sobretot la consistència que han mostrat en defensa, demostrant que l'equip està amb moltes ganes i que vol seguir treballant en esta línia.
Ara venen dos encontres que han de demostrar el nivell d'este equip. El diumenge visita al camp de l'Oriola i el dissabte seguent visita dels cuers el Villareal C. Dos ocassions molt bones per a que els del CF Cullera demostren les seues verdaderes possibilitats.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada