diumenge, 6 d’octubre del 2013

Els veterans del CF Cullera continuen imparables. Derrotaren per 4 a 0 al Sporting Paiporta

Informa Quique Falcó
Contundent victòria l’aconseguida este dissabte pel C.F. Cullera Veterans davant l’Sporting Paiporta en la tercera jornada de lliga. El resultat final de 4-0 deixa clara la superioritat de l’equip local.
L’encontre, disputat al camp de l’Aèria, no podia començar millor per a l’equip cullerenc que al minut dos, fruit de la presió a prop de l’àrea rival, furtava el baló i José Nadal encarava el porter i establia l’1-0.
 Des d’ahí fins al final, partit controlat pel Cullera, en un dels partits més tranquils que es recorda, que obligava a l’Sporting Paiporta a jugar balons llargs, buscant l’esquena dels defenses.
Vora el minut quaranta, l’equip visitant trau una falta al l’esquerre de la porteria local, centren al mig de l’àrea i l’arbitre pita posició antireglamentària d’un jugador rival. El porter local fica ràpidament el baló en joc per banda dreta, Diego rep i passa a Agustín i este en llarg per a Galindo, i davant la sorpresa de l’equip de l’Horta, que s’havia quedat protestant la decisió arbitral, tornava a batre la porteria rival i establia el 2-0.
 En el partit ja pràcticament decidit, l’Sporting Paiporta disposà d’una falta  directa al borde de l’àrea que podia canviar el signe del partit en la segona part. Xut del davanter del Paiporta i parada del porter local, que donava tranquil·litat a l’equip per començar la segona part amb un clar avantatge.
La segona part va ser d’un domini molt més clar de l’equip cullerenc, que disposaria de fins a tres ocasions de gol abans d’establir per part de Carlos Moreno el 3-0. L’Sporting Paiporta, amb tot pràcticament perdut, tractava de maquillar el resultat, disposant de dos ocasions amb xuts de llarga distància, el segons d’ells rebotava al llarguer després del rebuig del porter local.
 A falta de deu minuts per a la finalització de l’encontre, a l’eixida d’un córner, Agustín establia el definitiu 4-0.
Tercer partit i tercera victòria del CF Cullera Veterans, que aspira una temporada més a estar al capdavant de la classificació.
 En la propera jornada, l’equip cullerenc visita el Silla CF, un desplaçament que en les darreres temporades ha resultat molt complicat per als Veterans.