dissabte, 19 d’octubre del 2013

Segona derrota dels veterans del CF Cullera, esta vegada a casa davant l'Alcàsser

Informa Quique Falcó

Segona derrota consecutiva del C.F. Cullera Veterans, esta vegada a casa, contra l’Alcàsser C.F., en el partit corresponent a la quinta jornada de lliga.
L’equip local afrontava el partit a nombroses baixes, al no haver pogut recuperar cap jugador lesionat el cap de setmana anterior, i només disposava de dos canvis, un d’ells amb molèsties físiques.
Si la curta banqueta no era prou, al minut cinc de l’encontre, en un bot per allunyar el baló, el jugador Garrido és espentat i desequilibrat pel davanter contrari, amb tan mala sort que al caure es torç el turmell i ha de ser traslladat a l’Hospital on estan fent-li proves per assabentar-se de l’abast de la lesió.
Després d’este contratemps, el Cullera alçà l’ànim i al minut deu munta un contraatac on Galindo és tombat a la vora de l’àrea rival. Sime és l’encarregat de llançar-la i ho fa magistralment per damunt de la barrera i a l’escaire dret del porter, que només pot mirar com el baló acaba al fons de la xàrcia.
Bé pareixia que es ficaven les coses per a l’equip cullerenc, però a partir d’eixe moment cap dels dos equips va controlar l’encontre, que passava a disputar-se només al mig del camp, i on només es creaven ocasions de gol a baló parat. En una d’eixes, sobre el minut trenta, l’equip de l’Alcàsser disposava de la seva primera i única ocasió en la primera part en pentinar Paco Fuertes cap a la seua pròpia porteria un baló penjat a l’àrea, que aconseguia traure en una estirada al seu pal dret el porter local.
 El Cullera disposaria de dos ocasions més abans d’acabar-se la primera part, totes dues de falta. En la primera d’elles, Sime llançà a l’esquerre del porter i este la va traure amb una gran intervenció, i en el minut quaranta cinc, el mateix jugador llançà el baló fora a escassos centímetres del travesser, xiulant l’àrbitre la fi de la primera part.
La segona part va ser totalment diferent, l’equip local es tancava darrere degut sobretot per l’espenta dels visitants i tractava d’eixir a la contra, mentre aguantaven les forces.
          L’equip visitant donava el primer avís al minut deu de la represa, amb un xut des de la vora de l’àrea que el porter Pepe Garcia rebutjava a córner. Un minut després, en un mal enteniment entre el porter i la seva defensa, és aprofitat pel davanter visitant per sobrepassar el porter per dalt amb una suau vaselina.
 L’equip local era un voler i no poder, malgastant sacrifici per a poder sobreposar-se a totes les seues adversitats i poder almenys traure un punt, però l’equip de l’Alcàsser passà a ser un clar dominador de l’encontre i cercà als cullerencs al seu camp.
Fruit del seu domini l’Alcàsser disposava de dos mà a mà sol davant Pepe Garcia que este aconseguia rebutjar, al mateix que en una internada per banda esquerre el xut del quual a l’escaire del primer pal detenia i rebutjava a córner.
Per acabar amb la resistència dels cullerencs, a cinc minuts del temps reglamentari, Agustín es retirava per molèsties al taló, amb les que havia jugat tot el que es portava de segona part fins que no va poder més, sent substituït per Juan Gutierrez.
 L’àrbitre passaria a ser des d’eixe moment el protagonista del partit. Primer per una expulsió a totes llums injusta per una suposada pèrdua de temps del jugador local Panta que li suponia la segona targeta groga, quan qui havia estat el que perdia el temps en una treta de banda era Sime i el primer no estava ni en la jugada. I després per afegir més de sis minuts a un encontre en el que no hi havien hagut a penes interrupcions que justificaren eixa prolongació.
En eixe temps de descompte, concretament al minut cinc, el Cullera muntava un contraatac per banda esquerre mitjançant Juan Gutiérrez, que centrà al segon pal per on entrava Nadal a rematar, però el baló s’enverinà cap a dins de la porteria, havent de ser rebutjat in extremis pel porter de l’Alcàsser a córner. En una nova errada arbitral, xiula treta de porteria, que és aprofitada per l’equip visitant per disposar de l’última ocasió del partit a l’agarrar a l’equip local descol·locat. El baló a l’àrea cullerenca acabà a peus del davanter visitant sol davant el porter, però xuta malament i el baló va a peus d’un altre davanter que es trobava en fora de joc i només va haver d’espentar el baló al fons de la porteria. Les protestes dels cullerencs no van servir per a res, i l’àrbitre assenyalava el centre del camp, donant només temps a què Sime tractara de sorprendre al porter des de la mateixa treta de centre.
Segona derrota que no te que fer abaixar la moral a l’equip del C.F. Cullera Veterans donat que, amb totes les adversitats, ha competit fins a l’extenuació. Ara hi han dos setmanes per davant, doncs la propera jornada toca descans per a l’equip cullerenc, on esperen poder recuperar efectius de cara als pròxims compromisos lliguer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada