dissabte, 5 d’octubre del 2013

Empat a 1 gol del CF Cullera a domicili davant el CD La LLosa

Empat a un gol ha estat el resultat definitiu de l'encontre que esta vesprada ha enfrontat en el Camp El Sequiol de la Llosa a l'equip local i al CF Cullera. Un encontre en el que en la primera meitat els locals han estat clars dominadors, tot i que els de David Gutierrez han tinfgut les seues possibilitats de traure un millor resultat. Amb empat a cero s'arribava al descans.
Ja en la represa, les coses no es podien posar millor per als cullerencs, ja que en la primera jugada d ela represa el colegiat ha xiulat un clar penalty a favor del CF Cullera, el qual ha estat materialitzat per Da Silva en el 0 a 1.
A partir d'ací d'han viscut uns minuts d'igualtat, amb un Llosa volen dominar la pilota i un CF Cullera volen sorprende al contraatac.

Però el locals han tret fruit a eixe domini temporal i en el minut 20 han materialitzat el gol d el'empat que a  la postre ha estat el marcador definitiu.
Des d'eixe moment, el CF Cullera ha estat el clar dominador del partit, comptant amb nombroses ocassions per a poder endur-se els tres punts en joc, però al final no ha pogut ser. Un empat just, tot i que el Cullera ha buscat en tot moment la victòria, trobant-se amb un equip local molt fort i consolidat en el seu terreny de joc.
Ara, el dimecres 9 d'octubre, jornada lliguera i el CF Cullera rebrà en l'Aèria al Muro CF.