diumenge, 20 d’octubre del 2013

La XIV Volta Popular en Bici a Cullera organitzada pel Club Ciclista s'ha celebrat este matí amb la participació de més de 500 persones.

A les 9 del matí s'han reunit tots als jardins del mercat per arreplegar els dorsals i situar-se en la línea d'eixida. 
Es tracta d'una activitat principalment familiar que compta amb molta acceptació a Cullera i atrau a participants d'ací i de fora. El club ciclista  Cullera ha aconseguit popularitzar esta prova i que tots els anys moltes famílies i amants de la bicicleta s'enrecorden de compartit pedalejades en esta volta cullerenca.
Com sempre el club ha preparat un avituallament a la meitat del camí i tots han pogut disfrutar d'un dia en què l'oratge ha permés disfrutar al màxim ja que el sol no ha fet acte de presència fins migdia i la volta s'ha fet menys calorosa i més agradable. Des de l'any passat ja no compten amb ajuda només dels patrocinadors i han hagut de demanar una xicoteta aportació als participants.
La bona resposta de la gent ja fa pensar als organitzadors del club ciclista en l'any que ve. Enhorabona per la bona organització i per l'èxit de particació. Els que esteu intressats en saber més d'este club teniu tota la informació a la web www.clubciclistacullera.com.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada