diumenge, 20 d’octubre del 2013

Important victòria del CF Cullera davant del Villareal "C". Amb esta, els cullerencs sumen 4 victòries seguides com a locals

El Club de futbol Cullera tenia en la vesprada de hui un interessant duel en el Camp de futbol Aèria davant del Villareal C. Tot i que els visitants venien a disputar este encontre situats en la part baixa d ela taula, ja se sap que un equip filial sol donar sempre nombrosos problemes alla per on passen.
Els homens que entrena David Gutierrez sabien de la importància dels tres punts en joc, més encara si cap després de la derrota en el descompte de la passada jornada en el camp de l'Orihuela CF.
Amb la lliçó molt clara, des del xiulet inicial els locals han eixit al camp amb les idees molt clares i amb moltes ganes d'agradar als aficionats, que tot i jugar-se l'encontre en diumenge, han acudit en bon nombre a animar al seu equip.
Fruit del domini inicial dels locals, els cullerencs han aconseguit avançar-se al minut 21 amb un gol obra de Civera, qui continua mostrant el seu olfacte golejador, i demostrant-ho jornada darrere de jornada.
Amb este gol d'avantatge i amb algunes clares ocassions per a l'equip cullerenc s'ha arribat al descans, i amb la incertessa del marcador, ja que eixe solitari gol no decantaba en excés el duel per la part cullerenca.
La represa començaba igual que els primers 45 minuts, amb un CF Cullera buscant tindre la possessió del baló i un conjunt vil·larealenc, plagat de jugadors molt joves que buscaven agradar al seu cos tècnic, però davant els que s'imposaba la veterania de l'equip local, el qual continuava manant, no sols en el marcador, sinó que també en el domini sobre el terreny de joc, amb serietat, ganes, foça i sobretot, molta fe en ells mateixa. El col·legiat d el'encontre ha xiulat penalty en contra del CF Cullera en els minuts inicials del segon temps, que el porter local, el jove Paredes, ha hagut de parar.
Els locals han estat treballant de valent per tal d'augmentar la diferència en el marcador. I la segona meitat ha estat de clar domini cullerencs demostrant que la setmana passada davant de l'Orihuela, sols va ser una relliscada sense mayor importància, demostrant que a casa son un equip sòlid i consistent . Amb eixes ganes i exixe caràcter... la permanència ha de ser cosa segura... Al final, victòria per 1 a 0, y el gol de Civera que dona de nou els tres punts al CF Cullera en l'Aèria.
Amb esta nova victòria els cullerencs encadenen la seua quarta victòria a casa, després de l'empat en el primer encontre com a local que varen jugar davant del Novelda CF.