dimecres, 23 d’octubre del 2013

El golejador Guillem Climent tornarà a militar al CF Cullera. Hui mateix ja s'ha entrenat amb els seus companys.

Guillem Climent, el primer de la dreta de la fila de dalt

Bones notícies les que arriben des del Club de Futbol Cullera, el jugador de la LLosa de Ranes de 28 anys, Guillem Climent, ex jugadors del CF Cullera i màxim golejador en la preferent, ha arribat a un acord per a tornar a les files del Club de la Ribera Baixa.
Guillem habia anat a les Illes per a jugar en el Santa Eulalia, però ara, de nou ha tornat a València per motius laborals. En assabentar-se el President del CF Cullera i l'entrenador David Gutierrez, han mantés amb ell una reunió esta vesprada i han arribat a un acord per que el de la Llosa jugue enguany amb el CF Cullera. Una iniciativa molt interessant per tal de cubrir la baixa de Jabu.
Guillem es va formar en els equips inferiors de la Llosa, el València, Plús Xàtiva, Olímpic i UDLlevant des d'on va pujar a diferents equips, tant en Tercera com en Preferent, destacant: Ontinyent, Pego, Almansa, Benigànim, Canals, Benissa, Cf Cullera (on tornarà a partir de hui) i el Santa Eulalia.
Guillem va estar màxim golejador en la Preferent militant en les files del CF Cullera i la seua presència de ben segur que serà sinònim de gols, juntament amb Civera i Da Silva.
Hui mateix, el jugador de la Llosa ja s'ha posat a la disposició del mister cullerenc i, si els papers arriben a hora s'espera que puga ja debutar este mateix cap de setmana davant del Pinoso CF.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada