diumenge, 20 d’octubre del 2013

El Sucro Cullera Fs guanyà amb més facilitat de la prevista al Mislata Fs

El Sucro F.S s'enfrontat en la vesprada de ahir al Mislata un equip sempre difícil de guanyar.El partit ha començat amb una jugada fortuïta i desgraciada en el qual el jugador Hector sense voler li ha pegat una puntada en el nas al seu company de equip Adrian Baiona i s'ha hagut de retirar.Des de açi donar-li molts anims a Adrian i que es recupere pronte.
La primera part ha acabat amb un clar 3 a 0 en el qual el Sucro ha sabut jugar millor i aprofitar les ocasions de gol.En la segona part ha començat marcant el Sucro el 4 a 0 i a 10 minuts del final el mislata ha decidit jugar amb porter jugador per la qual cosa no els ha eixit gens bé ja que en el transcurs d'aquest temps ha encaixat tres gols mes.
En definitiva bon partit del Sucro tant en defensa com en atac i la nota negativa la lesio de Adrian.
Els golejadors han sigut Jose David (3), Kiko, Juanmi, Xusi i Carlos.