dissabte, 19 d’octubre del 2013

Derrota de l'Infantil del Sucro Fs davant del Maristes València per 3 a 1 i derrota del femení a Penyaroja

Resultat de l'Infantil
L'Infantil del Sucro ha caigut derrotat en el sempre dificil camp de Maristes València per 3 a1.
S'avance el Sucro en el marcador per 0 a 1 açò a fet que el Maristes a força de joc i tindrer la posesió de la pilota conseguia la remuntada.
Partit per a oblidar dels xics d'Omar que s'haurà de posar les piles si volen començar a traure resultats positivos.El proxim partit a casa s'enfrontarà a l'Alboraia.Vamosssss chicosssssssssss
Resultat dolent l'obtingut pel Sucro Femení en Penyaroja
El Femení va marcar en la primera part el 0 a 1 gol d'Andy de vaselina,el Penyaroja apreta per a anar-se al descans amb algun gol i apunt de finalitzar la primera part conseguia l'empate.En la segona part el Sucro s'ha relaxat una mica i açò va fer que el Penyaroja a faltat de 4 minuts per al final conseguia l'ansiós gol que li donava la victoria.En una ultima jugada del Sucro ha pogut aconseguir el gol de l'empat però la sort no ha estat de la seua part.Entrenant be com es esteu fento arribaran els resultats.123 Cullera