diumenge, 13 d’octubre del 2013

Primera derrota de la temporada dels Veterans del CF Cullera en el camp del Silla

Iinforma: Quique Falcó

En la quarta jornada de lliga vingué la primera derrota del C.F. Cullera Veterans, en partit disputat este diumenge a les 11.30 hores al Poliesportiu municipal “Vicente Morera” de Silla, al perdre contra l’equip local amb un resultat de 3-2, en un pèssim terreny de joc.
En un mal partit de l’equip de La Ribera, les lesions de fins a quatre jugadors, van ser una llosa molt pesada que no es va poder superar. En la primera jugada del partit, el lateral dret del Cullera, Panta, va rebre un colp al genoll i va haver de ser substituït. Mal presagi i mal començament del que, mentre aguantaren les forces, el Cullera es va sobreposar i va tractar de controlar el partit, encara que es faltava un home al mig del camp que poguera organitzar el joc.
Sobre la mitja hora de partit, vingué la segon lesió de l’equip cullerenc, sent el lesionat Luis Monzonís. Si açò encara no era prou, cinc minuts després era Charly que es retirava per unes molèsties als quàdriceps.
En l’últim minut de la primera part d’un partit que fins a eixe minut no havia tingut ocasions de gol, a excepció d’un parell de xuts llunyans que va detindre el porter local, el Silla organitzava un contraatac per la banda esquerre del Cullera, que acabà amb un centre al mig de l’àrea i amb un remat de cap que enviava el baló al fons de la xàrcia, i establia l’1-0. El Silla s’avançava al marcador en l’únic remat a gol que havia fet.
Només començar la segona part, li tocava el torn a Claudio en patir una lesió muscular, havent de retirar-se als vestidors. El Cullera es quedava amb només un canvi a la banqueta i tota una segona part per disputar.
Tot i això, l’equip es va refer i mitjançant Carlos Moreno, establia l’empat a 1 al quart d’hora de la represa. Però l’alegria anava a durar ben poc, donat que el Silla aprofitava un baló a l’esquena dels centrals, on el davanter local, en posició dubtosa, establia el 2-1.
El partit pareixia que quedava sentenciat, més si cap després de l’expulsió de Rubén per protestar. Amb un home menys, sense canvis i amb les cames ja cansades, el Cullera passà a jugar amb una defensa de tres homes i tiraria de garra i coratge per tractar d’empatar l’encontre. En un córner llançat per l’esquerre i dirigit al segon pal, era Paco Fuertes qui de cap establia de nou l’empat, en esta ocasió a dos gols.
Quan pareixia que l’equip local baixava els braços, una errada de la defensa visitant permetia al Silla establir el definitiu 3-2.
A partir d’eixe moment i fins el temps de prolongació, el Cullera va tractar d’establir novament l’empat, però les forces i la falta d’efectius van suposar un handicap difícil de capgirar.
Després d’esta primera derrota, una setmana per davant per reflexionar i poder recuperar la llarga llista de lesionats amb què compta a dia de hui el C.F. Cullera Veterans, i poder afrontar amb garanties la quinta jornada de lliga, on es rebrà el proper dissabte al Camp de l’Aèria, a l’Alcàsser C.F., equip de la part alta de la classificació, i una de les sorpreses del moment esta temporada.