diumenge, 27 d’octubre del 2013

Inesperada derrota del CF Cullera en la visita al camp del PINOSO CF per 2 a 0

El CF Cullera tenia hui una important prova de foc en el Perfecto Rico Mira, on s'havia d'enfrontar al Pinoso Cf. Un duel interessant en el que els homnes de David Gutierrez havien de confirmar l'excel·lent moment pel que estaven travessant.
Conscients de la circumstància, els cullerencs han apretat de valent en els primers minuts de l'envit, creant fins a 3 clares ocassions de gol en la primera meitat, però la mala sort s'ha posat del costat del CF Cullera i ja se sap que en el futbol qui perdona acaba pagant-la. Abans d'arribar al descans, al minut 41, Abel ha tingut la més clara de la primera part, estavellant un xut en el travesser local.
La primera part ha estat un continu anar i vindre d'àrea a àrea i el momentani empat a 0 deixava les espases en alt de cara a la segona meitat. Només començar la represa, els locals s'han avançat en transformar un gol olímpic a l'eixida d0'un còrner. Per cert un corner molt protestat pels jugadors cullerencs. A partir d'ací, sols ha existit sobre el terreny d ejoc el CF Cullera. Amb domini clar i absolut del joc i de la pilota, posant les ganes i demostrant que havien anat a Pinós disposats a seguir puntuant. Els locals esperaven darrere i aprofitaven alguna contra per tal de crear perill, i en una d'elles, ja en les postrimeries del partit han aconseguit materialitzar el 2 a 0, que ja no és mouria del marcador.
Un castic massa dur per a un CF Cullera que ha merescut alguna cosa més en este desplaçament. Ara el que toca es passar pàgina, quant antes millor, i pensar ja en el pròxim duel a casa davant del FC Torrevieja.