dilluns, 14 de gener del 2013

Apurada victòria del Sucro Fs sènior

Sucro-2 Cofrentes-1 (13a jornada lliga)

Victòria agònica del Sucro Cullera en un partit espés que s'ha decidit a favor dels nostres en els últims minuts. El Cofrentes plantejava el partit amb una tela d'aranya que als nostres es co...stava superar. Amés el Sucro desaprofitava les ocasions que tenia, com dos xuts al pal de Bayona i Fermin, i una jugada d'Héctor al segon pal que Pendi no culminava. Amb l'empat inicial s'arribava al descans. En la segona part, el panorama continuava molt semblant: els nostres intentant desfer la igualtat del marcador però sense claritat en el joc i els visitants ben tancats darrere i eixint a la contra cada vegada que podien. A falta de 5 minuts els nostres s'avançaven en rematar Carlos un fort xut de Fermín que havia pegat en els pals. Però l'alegria durava ben poc i el Cofrentes empatava amb un gol en pròpia porta de Fermin. Quedaven 3 minuts però moltes coses per pasar. Alan desaprofitava un penalty a falta de 2 minuts però seria ell mateixa qui, després d'estavellar Héctor un altre baló al pal, assistiria al propi Héctor per fer el 2-1. Encara, faltant 1 minut, emergiria la figura de Moises que, en dos bones intervencions, certificava la victòria local que dona tres puntets més que venen molt be també per aprofitar-se de la relliscada d'algun rival directe.