dimecres, 30 de gener del 2013

Romina marca les diferències en la victòria del Sucro Femení

La Union-1 Sucro-2 (11° jornada lliga)

Bona victòria de l'equip femení que ha guanyat hui dimarts el partit ajornat corresponent a la 11ena jornada de lliga davant La Union de Villareal, un dels equips de la "seua lliga". El partit ha sigut molt defensiu i amb poques ocasions clares. Les nostres amb un bon joc de contra s'avançaven (0-1) en la primera part però les locals empataven a falta de 2 segons per al descans. En el segon temps, el Sucro tornava a avançar-se posant el 1-2 al marcador, resultat que ja no es mouria. Els gols de les nostres han sigut de Romina(2).