dissabte, 26 de gener del 2013

Derrota del femení del Sucro Fs davant del Manises

Sucro-4 Manises-9 (12a jornada lliga).

Derrota al Pavelló del Sucro Femení davant un Manises que s'ha mostrat molt efectiu. En la primera part, les nostres començaven be i s'avançaven fins en dues ocasions (1-0 i 2-1) però les visitants empataven enseguida. El Sucro seguia intentant-ho però esta vegada serien les de Manises qui s'avançarien (2-3) i a les nostres a qui els tocava empatar, cosa q farien al cap de poc, després d'un temps mort local per aclarir conceptes. Quedaven pocs minuts per la conclusió de la primera part i el partit estava molt interessant, en ocasions en les dues porteries, on qualsevol dels dos equips podia marcar. Per desgràcia per al Sucro, serien les visitants qui estarien mès centrades i amb dos gols es despegarien en el marcador (3-5) en aprofitar-se d'errades de concentració de les nostres. En la segona, eixa diferència adquirida per les de Manises en eixos últims minuts seria insalvable i encara l'augmentarien més, mostrant-se molt efectives, fins deixar l'electrònic en el 4-9 final. Els gols han sigut de Romina, Andrea, Anael i Alexia.
FEMENÍ: Sucro-4 Manises-9 (12a jornada lliga).