dissabte, 26 de gener del 2013

Victòria merescuda dle Benjamí del Sucro Fs

ucro-4 Maristas Valencia "D"-3 (12a jornada lliga).

Victòria del Benjamí en un partit molt trabat i espés en el qual als nostres els ha costat aconseguir la victòria. El partit ja començava malament per al Sucro ja que a banda de fallar vàries ocasions clares, es feia un gol en pròpia porta. Els nostres intentaven la remuntada però sols aconseguien fer un gol abans del descans (1-1) a un equip que es tancava molt be i no deixava cap forat. En la segona part, els nostres eixien més decidits i feien dos gols més (3-1) que suposadament els portaria més tranquilitat però els de València retallaven distàncies portant altra volta la incertesa al joc i al marcador (3-2). Finalment, el Sucro tornaria a avançar-se (4-2) i els visitants ja només podrien retallar distàncies en l'últim minut (4-3). Els gols dels nostres han sigut d'Ausies, Dani, Joan i Eric.
BENJAMÍ: Sucro-4 Maristas Valencia "D"-3 (12a jornada lliga).