dissabte, 12 de gener del 2013

Victòria Infantil Sucro Fs

Maristas Valencia-2 Sucro-3 (10a jornada de lliga)

Èpica victòria de l'Infantil del Sucro en el primer partit de la 2a volta de la lliga davant un duríssim rival que s'ha entregat al màxim per intentar fer-se amb els tres punts. El partit començava molt be per als locals ja que es posaven 2-0 en les dos primeres arribades a porta, en el minut 1 i 4, respectivament. Als nostres els costava entrar en el partit i no trobaven el ritme necessari per imposar el seu joc. Els locals, amb el marcador molt favorable, es tancaven molt be i no deixaven cap forat ni donaven cap opció per a què els nostres retallaren distàncies. En la segona part, les coses canviarien. Els nostres obrien el joc i asumien més riscos en atac, el que propiciava també unes contres molt perilloses dels locals. Sobre l'ecuador de la segona part, el Sucro aconseguia retallar distàncies (2-1) obrint una porta per l'esperada remuntada. L'empat arribaria poc després, cirscunstància que animava als de València a eixir per la victòria. Les oportunitats es succeïen en ambdues porteries però al remat serien els nostres qui aprofitarien la seua ocasió i marcaven a falta de pocs minuts per al final (2-3). En aquestos últims minuts, el Maristas València es volcava buscant l'empat però el marcador ja no es mouria. Així doncs, tres punts importantíssims contra un gran rival que reafirmen al nostre equip en el més alt de la taula classificatòria.
Els gols dels nostres han sigut d'Isidre, Pablo M., i Jaume.
INFANTIL: Maristas Valencia-2 Sucro-3 (10a jornada de lliga)