dissabte, 12 de gener del 2013

Impòrtant empat del Sucro Fs femení

Sucro-3 UPV-3 (10a jornada lliga).

Gran partit el que s'ha vist al Pavelló on les nostres han tractat de tu a tu a uns dels equips capdavanters de la categoria. En la primera part les nostres han intentat superar a les de València però les visitants aconseguien anar-se'n al descans amb avantatge al marcador. Però en el segon temps el Sucro donava un pas endavant (o dos) i aconseguia capgirar el marcador fins posar-se 3-1. Les visitants, a la desesperada, buscarien en porter jugador canviar el signe de l'encontre i els aniria be, ja que finalment arraparien un empat que no empanya el gran treball en equip que han fet les nostres davant un dels equips de la part noble de la taula classificatòria.