dilluns, 28 de gener del 2013

Balanç del CF Cullera del cap de setmana

C.F. CULLERA, RESUM D´UN ÒPTIM CAP DE SETMANA

Òptim cap de setmana de resultats del diferets equips del C.F. Cullera. Tot i que
l´equip amb més habitualitat de victòries, els veterans, descansaven, i l´equiip de Preferent només va poder empatar al Guillermo Olagüe de Gandia, la resta dels
equips del Cullera amb major component competicional aconseguiren victòries.
 En el matí del Dissabte el Cadet sumava una important victòria (1-0) en un treballat partit que l´allunya de problemes classificatoris i consolida l´objectiu de permanéixer
un any més en l´exigent Primera Regional.

A primera hora de la vesprada del Dissabte, el femení feia bons els pronòstics i s´imposava amb claredat (fotos) a un Bellreguard que en veia sorprés en l´inici del
partit aon després d´una acció en combinació en el mig camp, Judit donava una assistència a Ali que es desfeia de la marca i definia de manera fenomenal. Tot
i que al voltant del minut 25 el Bellreguard es refeia amb un gol de falta ejecutat
per la portera local, no tardava Mireia en aprofitar una jugada en combinació per establir el 1-2 que reflectia la diferència al camp. En la reanudació domini i ocasions
del Cullera que al voltant del minut 20 disposava d´un penalty materialitzat per Judit que practicament asegurava una victòria que arredonia Selena en una fenomenal acció finalitzada en fort xut que es colaba per la dreta de la porteria local. Altres ocasions d´Ali o Paloma pogueren establir una major diferència en el partit.

El filial, després del lamentable arbitratge sufrit a Altea, amb un gol fantasma inexistent en el descompte que privà als nostres d´una merescuda victòria, s´enfrontava davant el Mediterràneo de Xàbia, rival directe en la lluita per continuar sent un any més junt en el de l´Alginet, l´unic filial en la contornà que milite en Primera Regional. Amb un inici de partit molt seriós, els locals feren la diferència en el marcador (2-0). Tot i que el Mediterràneo aconseguia retallar distàncies, novament el filial s´adelantava per acabar controlar i ser just guanyador d´un partit que en el tram final es va complicar, pero que deixa als cullerencs prop de la part mitjana de la classificació, pero també encara en zona de problemes.

L´equip de Preferent, després de l´important victoria en la jornada 19 aon superaba amplament al segon classificat Benigànim (3-0), visitaba Dissabte de vesprada el difícil Guillermo Olagüe de Gandia per enfrontar-se a un Ciudad de Gandía que portava 10 jornades sense perdre. Dominava el Cullera (foto) amb alguna ocasió pero qui s´adelantava era l´equip local mitjançant una bona contra rematada de cap per Salva Costa. No tardava el Cullera, després de marrar alguna ocasió clara, mitjançant Guillem, que aprofitava un centre des de l´esquerre, en empatar un partit que el Cullera es pogué emportar en el tram final de la primera part fallant varies bones ocasions. En la reanudació domini del Cullera amb diverses ocasions (foto) davant un Ciudad ben situat que es va defensar de manera ordenada. Continúa el Cullera en lloc de promoció peró haura de centrar-se en un calendari que després del pròxim partit davant el Sueca millora per tractar de restar distàncies davant d´un afortunat fins el moment Alginet i l´equip revelació Benigànim.

En la vesprada del Diumenge el Juvenil ens donava una nova alegria després de la golejada la setmana passada al Jove Español (5-1). Un difícil Jàvea vistava l´Aeria
amb aspiracions d´ascens, i tot i fallar un inesperat penalty, no va poder amb un
Cullera que plagat de joves jugadors de primer any superà en la primera part als visitants aconseguint l´unic gol del partit mediada la primera part en una acció de
falta. Amb molta serietat defensiva i sacrifisi físic, els de Pintos aconseguiren un important resultat que els fa situar-se a només tres punts del segon classificat Sporting