dijous, 3 de gener del 2013

Balanç esportiu CF Cullera



C.F. CULLERA, A SEGUIR TREBALLANT EN EL NOU ANY QUE COMENÇA

Nou any pero mateixos reptes per a un Club de Futbol Cullera que afronta una temporada esportivament dificultosa amb diversos equips que asumixen molt importants reptes esportius. Sent conscients de l´exigència de la present temporada i afrontant alguns dificultats amb treball i paciéncia, els resultats van arribant, el que ens anima a continuar amb total determinació per tal d’acomplir els robjectius esportius i socials plantejats a l´inici de la present temporada.
 L´equip de Preferent, en la jornada 15 aconseguia un treballada victòria al impracticable camp de Silla (foto), que refrendava davant el Canals amb una magnífica primera part que  li permitia completar la quinta golejada consecutiva al Aeria (5-2), aon està mostrant-se intractable. Més dubitatiu es mostra l´equip com a visitant, com mostra l´empat a Tavernes (3-3) en la jornada 17. Tot i que l´equip va ser superior, tal com reflectia el 1-3 del descans, decisions arbitrals en un ambient difícil, amb expulsions incloses i algun error en la retaguarda, deixen al Cullera amb 33 punts en 17 partits, comodament en llocs de promoció, pero encara a 4 punts del lider Alginet.
 Autèntica desgràcia la patida pel filial en les dos últimes jornades. En la jornada 14
amb el partit en franca superioritat numérica a Beniopa, no van poder el nostres (0-0)
tot i que dominaren totalment el partit i disposaren de clares ocasions de marcar.
En la jornada 15 mal dia a l´Aeria davant el Polop, ja que després d´una bona
primera part aon el filial supera als visitant i arriba amb ventaja al descans, en la reanudació davant un desacertat filial el Polop va igualar el partit i aprofità una
acció en les acaballes per guanyar a un Cullera B que va meréixer  millor resultat. 
 Intractables els veterans de Tomàs que han aconseguit cinc victòries consecutives.
Significativa la aconseguida a l´Aeria en la jornada 13 davant el llavors lider l´Alcudia (2-1), que va ser refrendada a Sueca en la jornada 14 (1-3) i que reforça l´optimisme d´este fenomenal grup de jugadors que pareix que van a lluitar fins el final pel campionat de la seua lliga federada, competint amb Picassent, Catarroja i Almussafes.
 El femení en una primera part molt seriosa a Torrefiel, aon les xiques s´avançaven al camp d´un lider invicte, que no aconseguia capgirar el marcador fins pràcticament el descans, tot i que en la segona part les locals aconseguien un lògica diferència. En la jornada 12 les xiques tornaven a superar a un rival de similar potencial com es la U.F. Manises (4-3) per situar-se en la pocissió 9 després de 4 victòries en 11 partits.
El juvenil tot i alguna derrota en les últimes jornades continúa amb una bona línea al igual que el Cadet que amb només una derrota en les 9 últimes jornades s´apropa a la zona alta de la classificació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada