dissabte, 19 de gener del 2013

Meritòri empat del Sucro Benjamí

El Pilar "A"-4 Sucro-4 (11a jornada lliga).

Gran partit del Benjamí del Sucro al camp d'un dels "gallitos" de la competició i on s'ha tret un empat que ben be haguera pogut ser una victòria. Començava el partit amb el Sucro molt concentrat i presionant molt amunt als rivals. Ben prompte els nostres s'avançaven però el gol era contestat ràpidament pels locals que empataven l'encontre (1-1). Al minut 17, el Sucro es tornava a avançar (1-2) i s'arribava a la fi de la primera part amb uns últims minuts frenètics en els quals cada equip faria un gol (min. 24 2-2 i min. 25 2-3). En la segona part els locals empataven prompte (min. 3, 3-3), el mateix que tardaven els nostres, molts seriosós durant tot el partit, en desfer l'empat (min. 6 3-4). El Pilar apretava però el Sucro no es rendia i tenia opcions de rematar el partit però serien els locals qui, a falta d'un minut i mitjançant una falta directa, marcaria el gol de l'empat (4-4) que tancaria un partit molt emocionant i disputat. Els gols dels nostres han sigut de Eric, Carles C., Dani i Joan.
BENJAMÍ: El Pilar "A"-4 Sucro-4 (11a jornada lliga).