dijous, 17 de gener del 2013

Nota Delegació Esports Junta Local Fallera

INFORMACIÓ DELEGACIÓ D'ESPORTS JLFC

ENGUANY NO HI HAURÀ FUTBOL SALA
SÍ ES CELEBRARÀ EL BÀSQUET I TENNIS-PADEL
Després de 26 edicions, enguany la JLFC no organitzarà el Campionat de Futbol Sala que en els últims anys es disputava al pavelló cobert, amb el format de “24 hores”.
Al final del termini d’inscripció, el passat dimarts 15 de gener, només quatre equips masculins i tres femenins s’havien presentat per participar.
Atenent a l’acord al que arrivaren els delegats d’esports de les quinze comissions en la reunió de 3 de juliol, enguany no s’organitzaran aquestos campionats perque la participació no arriva al 50% de les falles.
Per contra, en la mateixa reunió es va decidir que sí s’organitzaran els Campionats de Tennis&Padel i de Bàsquet masculí, una vegada confirmada la inscripció de 8 comissions falleres en cadascun d’ells.
El II Campionat de Tennis & Padel comença aquest dissabte 19 de gener i es disputarà durant tres caps de setmana (19-20 i 26-27 de gener, i 2-3 de febrer) al Club de Tennis Cullera. Els partits començaran a les 14h
La primera jornada tindrà els següents enfrontaments:
Passeig-Mercat – El Raconet
Rei En Jaume I – Taüt
Sant Antoni – Raval
Bega – Plaça d’Espanya
El Bàsquet, serà el 22 de febrer, al Pavelló Cobert
Ademés, recordar que:
- Els Campionats de Truc i Parxís seràn del 28 al 31 de gener, a les 20h, al Saló Multiusos del Mercat- El Campionat de Póker Texas Hold'em serà del 4 al 6 de febrer, a les 20h, al Saló Multiusos del Mercat
- El Concurs Enigma serà el 17 de febrer, a les 17h, al Saló Multiusos del Mercat

1 comentari:

  1. No está la informació completa, no s'han apuntat mes falles perque un dels requisits era que els participants debien de ferse carrec dels gastos arbitrals de les 24 hores, per aixó s'han inscrit tan poques comissions.

    ResponElimina