dijous, 10 de gener del 2013

Horaris Partits Sucro Fs

Horaris Partits cap de setmana.

Vos deixem els horaris dels partits per al pròxim cap de setmana. En color rosa, com sempre, els que es juguen al Pavelló. També vos deixem la prèvia de tots:
Primera Jornada del 2013 la que es disputa aquest cap de setmana on tots els equips del Sucro tornen després del paró nadalenc, excepte el Prebenjamí que ha conclòs la primera fase de la lliga (a falta de disputar el pròxim dia 20 de gener un partit ajornat).
La jornada comença el divendres per la vesprada amb el partit de l'Infantil, que te un desplaçament molt complicat a València, on s'enfrontarà a les 19:30 h. al Maristas. L'equip dirigit per Héctor Sapiña, que ha completat la primera volta de la lliga en primera posició, tindrà una dura proba per continuar mantenint la seua imbatibilitat davant un rival que es troba a dos punts dels nostres i al qui vam guanyar en la primera jornada de lliga per un ajustat 3-2. De segur que es veu un gran...Mostra'n més...
ACTUALITAT: Horaris Partits cap de setmana.

Vos deixem els horaris dels partits per al pròxim cap de setmana. En color rosa, com sempre, els que es juguen al Pavelló. També vos deixem la prèvia de tots:
Primera Jornada del 2013  la que es disputa aquest cap de setmana on tots els equips del Sucro tornen després del paró nadalenc, excepte el Prebenjamí que ha conclòs la primera fase de la lliga (a falta de disputar el pròxim dia 20 de gener un partit ajornat). 
La jornada comença el divendres per la vesprada amb el partit de l'Infantil, que te un desplaçament molt complicat a València, on s'enfrontarà a les 19:30 h. al Maristas. L'equip dirigit per Héctor Sapiña, que ha completat la primera volta de la lliga en primera posició, tindrà una dura proba per continuar mantenint la seua imbatibilitat  davant un rival que es troba a dos punts dels nostres i al qui vam guanyar en la primera jornada de lliga per un ajustat 3-2. De segur que es veu un gran partit. 
La jornada continua el dissabte de matí amb dos partits al Pavelló. L'Aleví, que es troba al tercer lloc, s'enfronta a les 9 h. a  l'Esclavas “A”, un perillós rival amb els mateixos punts que el nostre i que segur que posarà les coses molt difícils a l'equip dirigit per Carlos Villarrasa.  Segur que serà un partit molt atractiu.  Després, a les 10 h., juga el Benjamí.  L'equip entrenat per Omar Vargas ha acabat la primera volta en el lloc 5é i  rep a l'Armelar “B”, que va 8é, amb un partit menys, i al qui els nostres van guanyar per 4-10 en el partit de la primera volta. Esperem vore un bon partit. 
La jornada continua per la vesprada amb dos partits més al Pavelló: el del Femení i el del Primer Equip. El Femení, entrenat per Pere Todos Santos, després de completar també la primera volta de la lliga, es troba al 9é lloc  i s'enfronta a  les 16:00 h., a l'UPV, 4º classificat, que ve d'empatar a zero en casa d'uns dels colíders, el Maristas, en l'última jornada lliguera.  Difícil partit on les nostres segur que ho donen tot. I per últim, el Sénior, que és tercer amb un partit menys,  juga a les 18:30 h.,  contra el Cofrentes, equip que es troba al 14é lloc i que ve de guanyar a casa contra La Safor (8-4). Segur que es veu un interessant partit on els nostres intentaran endur-se els tres punts per començar be el nou any.
En definitiva, partits molt atractius els que tenim per a aquest cap de setmana i on esperem que els nostres tinguen sort i puguen fer un bon paper en tots ells.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada