dissabte, 12 de gener del 2013

Victòria del Benjamí del Sucro Fs

Sucro-10 Armelar "B"-4 (10a jornada lliga).

Bona victòria del Benjamí del Sucro en el primer partit de la segona volta i primers 3 punts del 2013 per arrancar be l'any. L'encontre començava i els visitants eixien més centrats, avançant-se prompte (0-1) al marcador. El gol espolejava als nostres que ràpidament pegaven la volta al resultat i, inclús, sentenciaven l'encontre: el marcador al descans (6-2) aixina ho reflexava. En la segona part, els Sucro continuaria amb el seu domini i aconseguia la victòria amb el resultat de 10-4 final, curiosament el mateix marcador de la primera volta entre els dos equips. Els gols dels nostres han sigut de Joan (3), Eric (3), Dani, Francesc, Carles R. i Elio.

Bona victòria del Benjamí del Sucro en el primer partit de la segona volta i primers 3 punts del 2013 per arrancar be l'any. L'encontre començava i els visitants eixien més centrats,  avançant-se prompte (0-1) al marcador. El gol espolejava als nostres que ràpidament pegaven la volta al resultat i, inclús, sentenciaven l'encontre: el marcador al descans (6-2) aixina ho reflexava. En la segona part, els Sucro continuaria amb el seu domini i aconseguia la victòria amb el resultat de 10-4 final, curiosament el mateix marcador de la primera volta entre els dos equips. Els gols dels nostres han sigut de Joan (3), Eric (3), Dani, Francesc, Carles R. i Elio.