dissabte, 12 de gener del 2013

Victòria de l'aleví del Sucro Fs

Sucro-2 Esclavas-1 (10a jornada lliga).

Treballada victòria de l'Aleví del Sucro en el primer partit de l'any al Pavelló. Els nostres començaven el partit intentant imposar el seu joc i als pocs minuts s'avançaven (1-0). El gol feia que els visitants apretaren més i prompte arribaria l'empat que deixava les coses com al principi. El Sucro aconseguia altra vegada avançar-se als pocs minuts i resistia les embestides visitants fins arribar el descans. En la segona part, l'Esclavas apretava de valent, intentant buscar l'empat però els nostres resistien i s'emportaven 3 valuosos punts davant un gran rival. Els gols del Sucro han sigut d'Ismael i Jaume.
ALEVÍ: Sucro-2 Esclavas-1 (10a jornada lliga).