diumenge, 20 de gener del 2013

Nova victòria dels Veterans del CF Cullera

JOSE NADAL MARCA LES DIFERENCIES.

Veterans C.F Cullera 2 - Veterans C.F.P de Almussafes  1.El Veterans C.F Cullera  va acabar la primera part del partit amb dos tants en el marcador i, encara que l'equip de Veterans C.F.P d'Almussafes va retallar aquesta distància, finalment no va poder superar el bon joc de l'equip local.

Nova victòria per al Veterans C.F. Cullera a casa que, després de mostrar un bon joc sobre el camp de futbol, es va imposar a l'equip de C.F.P d'Almussafes per 2 gols a 1.
El partit ja va començar en molta intensitat per part del dos equips, ja que els dos equips sabien de la seua igualtat en la taula de classificació i no donarien cap baló per perdut,els dos equips van mostrar una gran intensitat en totes les jugades.El partit estava molt igualat en l'inici del primer temps,va ser Jose Nadal qui va obrir el marcador en el minut 20 de partit,finalitzant una excel·lent jugada d'atac,en la qual van participar(Panta,Sime,Ruben,Galindo).
Després d'este primer tant, les oportunitats de marcar van arribar per els dós equips, que van ser capaços d'aconseguir l'àrea contrària durant diverses ocasions.
Però l'equip visitant va aconseguir empatar la trobada per mitjà del seu davanter Pedro qui rematava al fons de les malles un rebuig defectuós de la defensa local,el gol va ser com un pitxer d'aigua freda per al conjut local,ja que era la primera ocasió de verdader perill que va disposar l'equip de C.F.P Almussafes.Fins que en el minut 39, l'equip local es va cansar d'esperar i, gràcies a una excel·lent jugada del seu davanter Ruben Pelaez,el baló li queia de nou a Jose Nadal que de fort tir tornava a avançar en el marcador al conjunt local(tir de fora de l'àrea,al pal dret del porter).

Una vegada acabada la primera part, en els minuts finals de la qual es van viure uns instants prou polèmics arran de que l'àrbitre no xiulara una falta perillosa, els equips van eixir al camp per a prosseguir amb la segona part.Els dós equips van tornar a jugar de forma neta.En esta segona part el domini del baló va ser per a l'equip visitant,l'equip local realitze un gran treball tàctic/defensiu i açò provocava que s'obriren molts espais per a poder jugar al contraatac però les innumerables baixes i el gran treball físic realitzat pels seus jugadors al llarg del partit feien cometre innumerables errors i perdudes constants del baló.
En definitiva bon treball defensiu el qual ajuda una setmana més a sumar els tres punts en joc en esta dessetena jornada que els ajuda a pujar un lloc en la taula de classificació  i ocupar el segon lloc.
Pel que fa al C.F.P Almussafes,gran equip amb excel·lents jugadors, van treballar molt durant tot el partit però es van topar amb un sistema defensiu que es va mostrar amb molta intensitat i talla i intercepta totes les jugades de perill del equip visitant.


Este equip al final de la temporada continuarà estant dalt de la classificació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada