dilluns, 21 de gener del 2013

Resultats i cròniques del Sucro Fs

Playas de Castellon-4 Sucro-4 (14a jornada lliga)

Empat del Sucro Cullera davant el Playas en un partit que, després de tindre avantatge, s'ha complicat per als nostres i han acabat cedint un empat. En la primera part, el Sucro controlava el partit, i s'avançava mitjançant un gol d'estratègia de Pendi. El Playas aconseguia l'empat i amb aquest marcador (1-1) s'arribaria al descans. En la segona, els nostres eixien decidits a posar terra per mig i Héctor i posteriorment Bayona avançaven als nostres (1-3). Encara quedava molt per jugar i el Playas reduia distàncies poc després (2-3), tornant a entrar en el partit. Els locals arriscaven amb porter jugador, i aconseguien l'empat (3-3). Però els nostres no es rendien i era de nou Bayona qui, de doble penalty, restablia l'avantatge visitant (3-4). El Playas apretava de nou, buscant a la desesperada el gol, mentre el Sucro intentava controlar el joc. Finalment, amb molta mala sort per als nostres, els locals arrancaven un empat amb un gol en l'últim segon que deixava als nostres sense opcions de reaccionar.
Ara cal pensar ja en el pròxim partit contra el el Castell de Peñíscola, al Pavelló, en la que serà l'última jornada de la primera volta, a falta això si, de disputar-se el partit ajornat a Mislata. ¡1,2,3 Sucro!

Sucro-2 Picassent-4 (8a jornada lliga).

Derrota del prebenjamí del Sucro en el partit que va ser ajornat en el seu moment i que correspon a la huitena jornada de lliga. Els nostres han intentat acomiadar-se d'aquesta primera fase amb una victòria però no han pogut fer res i, al cap i a la fi, el Picassent s'ha endut els 3 punts. Ara, a preparar-se per la Copa Plata, la qual juguen els 3° i 4° classificats de tots els grups. Els gols dels nostres ha sigut de Jose Javier i Joan.