diumenge, 27 de gener del 2013

Victòria d el'infantil del Sucro Fs

Alboraya-2 Sucro-3 (12a jornada de lliga)

Important i molt treballada victòria de l'Infantil del Sucro al camp del, fins ara, segon classificat . El partit començava amb un Alboraia dominant i un Sucro ben parapetat, esperant el seu rival. Poc després de que els locals fallaren la seua primera ocasió (molt clara, a porta buida) els nostres aprofitaven la seua i posaven el 0-1 al marcador en el minut 5. La primera part continuaria amb el mateix plantejament però el marcador no es mouria. En el segon temps, els nostres pegaven altra volta primer i es tornaven a avançar (1-2) al minut 12. Els locals apretaven l'accelerador, apoiant-se en el joc de pívot i a falta de 5 minuts empataven l'encontre (2-2). Però encara quedaria prou per vore. A falta d'un minut, el Sucro errava un penalty però en la jugada inmediatament posterior faria el 2-3 que rematava un partit lluitat de poder a poder pels dos equips i que reafirma el nostre equip en el més alt de la taula. Els gols dels nostres han sigut de Diego, Jaume i Pablo M.
¡Enhorabona!
INFANTIL: Alboraya-2 Sucro-3 (12a jornada de lliga)

Important i molt treballada victòria de l'Infantil del Sucro al camp del, fins ara, segon classificat . El partit començava amb un Alboraia dominant i un Sucro ben parapetat, esperant el seu rival. Poc després de que els locals fallaren la seua primera ocasió (molt clara, a porta buida) els nostres aprofitaven la seua i posaven el 0-1 al marcador en el minut 5.  La primera part continuaria amb el mateix plantejament però el marcador no es mouria.  En el segon temps, els nostres pegaven altra volta primer i es tornaven a avançar (1-2) al minut 12. Els locals apretaven l'accelerador, apoiant-se en el joc de pívot i a falta de 5 minuts empataven l'encontre (2-2). Però encara quedaria prou per vore. A falta d'un minut, el Sucro errava un penalty però en la jugada inmediatament posterior faria el 2-3 que rematava un partit lluitat de poder a poder pels dos equips i que reafirma el nostre equip en el més alt de la taula. Els gols dels nostres han sigut de Diego, Jaume i Pablo M.