diumenge, 13 de gener del 2013

Victòria dels Veterans del CF Cullera davant els del Benimodo

Veterans C.F Cullera 5 - Veterans U.D Benimodo 0.

En la primera part els jugadors de Veterans C.F Cullera van mostrar una actitud molt positiva al començar el partit,en voler anar pronte a resoldre aquest encontre e intentar adelantarse al marcador,les seues linees estaven molt adelantades fent una presio constat a l´eixida del baló per part del equip visitatn,aixo provocava que l´equip rival no pogera fer tres pasades segides,no tardaren en arribar les primeres ocasions de gol(Sime,Carlos Moreno,Javi).
Pero va ser Ruben Pelaez qui va obrir el marcador al minut 20 de partit,en aprofitarse d´una pasada de Jose Nadal en profunditat i regatejar al porter en la seu eixida.L´equip de Veterans C.F Cullera va continuar en els seguents minuts disfrutant de diverses ocasions de gol, minut 27 de partit Tomás rematava de cap el 2-0, i Sime en el minut 43 de jugada personal feia el 3-0 en que s´harriba a la fi del primer temps.
En la segona part el mister local va introduir cambits d´eixida i l´equip va seguir apretant a l´equip del Benimodo,fruit d´eixa presio Galindo feia el 4-0 al minut 53 de partit,furtava un baló al ultim defensor i encarava al porter,batin-lo de tir creuat al palo dret.

L´equip a partir d´aquest gol baixa un poc la intensitat en el partit,el baló esperdia constantment i feia imposible poder crear jugades clares d´atac,no obstant el contraatac era una bona ferramenta per poder fer mal al contrari i d´aixo s´ha aprofita altra vegada el seu delanter Galindo,que feia el 5-0 de baselina desde fora del area.
Gran victoria per poder afrontar aquesta segona volta que segurament va ser molt igualada per
part dels equips de la zona alta de la taula i per afrontar la propera jornada de lliga davant l´equip del Almusafes rival directe.