diumenge, 27 de gener del 2013

Important victòria del Sucro sènior

: Sucro-6 Castell de Peñíscola-1 (15a jornada lliga)

Bona victòria del Sucro Cullera davant un rival que s'ha defés be però que ha acabat caent davant la constància del nostre equip. El partit començava amb un Castell de Peñíscola molt tancat darrere i un Sucro intentant perforar la meta visitant, fet que seria la tònica del partit fins quasi el final. Fruit d'aquest domini arribaria el primer gol dels nostres a càrrec de Pendi, en el minut 8. El domini era total i al minut 15, Bayona feia el segon. Encara tindríem més ocasions per augmentar la renda però s'arribaria al descans amb 2-0 i poques notícies dels visitants per l'àrea local. En el segons temps els visitants eixien un poc més ofensius i retallaven distàncies prompte (min. 1, 2-1). Semblava que això faria recular als nostres però el domini continuava sent local i tan sols la mala punteria i el desencert en els metres finals feia que els nostres no marcaren. Això fins el minut 15, on el partit es trencaria. Pendi tornava a marcar (3-1) i forçava al Castell de Peñíscola a eixir en porter jugador, cosa que faria que caigueren tres gols més per al Sucro, per part d'Héctor i Bayona(2), deixant el marcador en el 6-1 final.
SÉNIOR: Sucro-6 Castell de Peñíscola-1 (15a jornada lliga)