dilluns, 7 de novembre del 2011

Resultats Bàsquet Cullera 5 i 6 novembre

Cap de setmana amb resultats diversos per als equips del Club Básquet Cullera, entre les quals ressalta la victòria del Senior Femení i de l'Infantil Femení, que els aferma a la part alta de les seves respectives classificacions.
El Sènior Masculí afrontava un dur partit en la pista del lider, el C.B.Alcasser. L'equip cullerenc pàrtia com a tercer classificat, així que el partit es preveia dur i on cada equip anava a donar el màxim. I així va ser, el partit va començar amb defenses individuals molt intenses per part dels dos equips, i amb un gran encert per part dels dos equips des de la linea de 6,75, la qual cosa va dur a un marcador de 22 a 22 al final del primer quart. En el segon quart el C.B.Cullera va seguir amb la mateixa intensitat al que va afegir un bon joc d'atac, la qual cosa va obrir les primeres diferències en el marcador, a pesar que en l'ultim segon, un triple del  B.Alcasser va tornar a deixar el marcador 40 a 41 a favor dels cullerencs. El partit va prosseguir en la mateixa tonica, els dos equips defensant fort, la qual cosa provocava perdudes de pilotes en els mateixos. Al final del tercer quart, el resultat era de 62 a 60, la qual cosa deixava tot per decidir per l'ultim quart. Ultim quart on els cullerencs van començar amb mal peu, on tres atacs van ser fallats, i van venir contestats amb tres atacs del C.B.Alcasser que es van posar set punts a dalt. D'aquí al final, va ser un voler i no poder per part del C.B.Cullera, que no aconseguia rebaixar aquest avantatge local. Al final, victòria del lider per 87 a 77, però amb un gran partit dels cullerencs, que varen demostrar tenir equip per competir i estar a la part alta de la classificació.
El proxim partit sera a casa contra el C.S.A. Carcaixent, on el C.B.Cullera intentara aconseguir la victòria per no perdre la distància amb els  primers llocs de la classificació.
El Sènior Femení va jugar el seu partit contra el Barri del Carme, un equip que va estar ben plantat en la pista i que va fer que el C.B.Cullera hagués de rendir per poder portar-se la victòria. El partit va començar molt parell, amb intercanvis de canastres per part dels dos equips, i on cap dels dos aconseguia obrir diferències en el marcador. Amb aquesta tonica es va arribar al descans del mateix, amb un marcador atapeït i amb un equip visitant que estava realitzant un gran partit. Al tercer quart el Barri del Carme va apretar en defensa i va aconseguir obrir les primeres diferències i acabar el quart amb quatre punts a dalt en el marcador.
D'aquesta forma, l'equip dirigit per Leo Silvestre va apretar en defensa i va pujar la intensitat de la mateixa, sumat a un gran encert des de la linea de tres punts i en els tirs lliures, la qual cosa va portar a un parcial de 16 a 6 que va decantar el partit per part del C.B.Cullera. Al final del partit, 39 a 33, victòria per a les xiques del C.B.Cullera, que els manté en el co-lideratge de la classificació i ara a pensar en el proxim partit en la pista del Calvestra Básquet, duel entre les dues liders en solitari de la classificació.

El Junior Masculí per la seva banda, jugava el seu partit en la sempre difícil pista del C.B.Algemesi. L equip cullerenc va començar malament el partit, amb falta d'intensitat en defensa i amb moltes indecisions en atac, la qual cosa va aprofitar l'equip local per contracolpejar i aconseguir marcar les primeres diferències en el marcador. Aquesta va ser la tonica dels dos primers quarts, la qual cosa va permitir al C.B.Algemesi arribar al descans amb una diferència que els permitia afrontar els dos ultims quarts amb relativa comoditat. Així mateix, el C.B.Cullera, va tornar a realitzar el seu joc amb intensitat i estrenyent en defensa, la qual cosa va fer que s'estabilitzés el marcador i reflectís el que degué de ser tot el partit. Però el mal inici de partit va condemnar als cullerencs, els quals, malgrat realitzar un bon ultim quart, no van poder impedir la victòria dels locals per 75 a 47. La proxima jornada el C.S.A.Carcaixent visita la pista del C.B.Cullera, on els cullerencs volen aprofitar per sortir del clot en el qual estan.

Així mateix, els equips de les categories inferiors van tenir resultats dispars. Per la seva part, l'Infantil Masculí va tenir un difícil desplaçament en la pista del C.B.La Encarnación. L'equip cullerenc va afrontar el partit, sabent de la dificultat del rival. D'aquesta forma l'equip local va imprimir un gran ritme des de l'inici que el C.B.Cullera intentava contrarestar, però no podia fer gens contra la superioritat fisica de l'equip rival. Aixi s'arriba al final del partit on el marcador reflectia aquesta superioritat, victòria local per 67 a 14. La setmana que ve, l'equip cullerenc rep la visita del C.B.Sueca.
D'altra banda, l'Infantil Femení va rebre la visita del Maristas “B”. L'equip dirigit per Vicente Ferrer, va saber afrontar el partit amb una gran defensa i amb una alt ritme en atac, la qual cosa li va fer a poc a poc anar obrint distancia en el marcador. El resultat final va ser de 62 a 30. Les xiques del C.B.Cullera aconsegueixen aixi la seva segona victòria en sengles partits, la qual cosa els fa estar a les primeres places de la classificació.