diumenge, 13 de novembre del 2011

Derrotes del cadet i Sucro sènior

Mals ressultats els que el passat dissabte varen recollir a casa el cadet i el sènior del Sucro Futbol sala.
Comencem per l'equip que entrena Quique Gonzalo, el cadet, que tenien com a rival, possiblement a un dels equips més forts de la categoria, el Valencia A.
Els del cadet del Sucro son un equip que enguany, son un equip quasi de nova confecció, amb pocs jugadors, la qual cosa està fent terriblement complicada la tasca que ve desenvolupant Quique al front de l'equip.
Tot i aixó, la milloria en els darrers encontres és molt gran i poc a poc està veient-se.
L'encontre començà malament per als del Cadet del Sucro, amb un marcador advers als cinc minuts de l'encontre en el que en dos ràpides contres, els del València s'avançaren amb dos gols de mèrit.
Però al contrari del que es podia esperar, els del Sucro es referen i demostraren ganes, classe i sobre tot empenta i es varen creure que podien donar-li la volta a l'encontre. Refent-se d'este ressultat advers, els cullerencs arribaren al descans amb empat a dos gols.
La segona part va estar carregada d'infortunis per als locals, amb lessió del porter, amb diversos pals i mala fortuna de cara a la porteria dels de la capital del Túria. UN encontre en este periode obert a qualsevol dels dos equips i que al final es va decantar del costat visitant. Al final Cadet del Sucro Fs 2 – Valencia A 3.
Per la seua part, el pavelló cobert es va posar les seues millors gales per tal de rebre als líders de la categoria, el Mislata. UN encontre en el que s'¡enfrontaven tercer contra primer i en el que tot estaba obert.
Els homens que entrena Timon, son joves, però amb moltes ganes i il·lusions. Per a este encontre es comptaba amb algunes baixes importants, però l'equip quasi no ho va notar, plantant cara  aun equip amb moltes més taules i veterania que els cullerencs.
Al final victòria visitant en un encontre en el que el marcador reflectia al final un 3 a 4, però que ben be haguera pogut guanyar el Sucro. Este equip promet i molt.