dissabte, 12 de novembre del 2011

CF Cullera 3 - CD Xàbia 1

Importants eren els tres punts en joc en la vesprada del dissabte a l'Aèria, ja que els local venien de recollir tres empats consecutiu, i el que calia era donar-li importància als mateixos davant d'un Xàbia que en els darrers quatre encontres havia sumat tres victòries.
Els de David Gutierrez feren un molt bon encontre en linies generals. Dominaren la medular i sens dubte la defensa mostrà una gran seguretat. Gutierrez havia aleccionat molt be als seus, i l'equip va voler jugar al llarg d ela primera meitat la pilota de forma ràpida per tal de cansar als rivals i fer que obriren la tancada defensa amb la que plantejaren l'encontre.
Al descans s'arribava amb un empat a zero, però amb la parròquia local contenta del que estaba veient. El Cullera era l'únic equip que creaba ocassions en la porteria visitant.
La segona part va estar un poc més loca, amb un Xàbia que s'emprava de forma molt dura, inclòs de vegades violenta, i que l'àrbitre de l'encontre bo va saber tallar de forma clara. Al minut 30 de la segona meitat, Pomer avançaba als locals, però poc duraba l'alegria a la parròquia cullerenca ja que en apenes tres minuts els alacantins empataven l'encontre. Va estar de nou Pomer, qui en un brillant encontre, va tornar a avançar als locals, però a partir d'ací, el Xàbia se'n va anar amunt, però sense clares ocassions. quant tot semblava que anava a finalitzar l'encontre amb victòria local, i ja en el temps de descompte, l'àrbitre es va equivocar i va xiular com a penalty una falta fora de l'àrea cullerenca. Ací es va erigir David Iznardo com a figura d el'encontre, ja que atura el penalty de forma molt clara.
Els visitants continuaren atacant la porteria local i la parròquia cullerenca acabà demanant el temps, però encara quedava per a alguna cosa més. Auriña va furtar un baló al mig del camp i centrà al segon pal on Kike va demostrar per què fa dos anys va ser el màxim golejador de la primera regional
Al final victòria justa del CF Cullera per 3 a 1 davant d'un Xàbia que va vindre a per l'empat i no va poder aconseguir endur-se res.