dimarts, 15 de novembre del 2011

Cròniques Bàsquet Cullera

Jornada amb partits complicats per als diferents equips del Club de Bàsquet Cullera, amb complicats desplaçaments en el cas del Sènior Femení i el Cadet Femení.
El Sènior Masculí va disputar un dur partit a casa contra el C.S.A.Carcaixent, equip que estava igualat en la classificació amb l'equip cullerenc. Després de la derrota la setmana passada en la pista del lider, Esta setmana era vital guanyar a aquest rival directe. El partit va començar amb alguns dubtes per part del C.B.Cullera, però a poc a poc va ser assentant-se en pista i va aconseguir obrir les primeres diferències gràcies al seu joc interior. En el segon quart el partit s'estabilitza a causa que l'equip cullerenc, malgrat anar-se en el marcador, es va carregar rapidament de faltes i l'equip
rival conseguia sumar amb continuïtat des de la linea de tirs lliures, arribant al descans amb el marcador de 34 a 29.
Així mateix, d'aquí al final del partit, el C.B.Cullera, amb una gran direcció per part dels seves bases i una gran defensa contra un C.S.A.Carcaixent molt ordenat, va aconseguir portar el ritme del partit i les distàncies es van obrir fins al resultat final de 64 a 49.  Victòria que permet al C.B.Cullera tornar a situar-se en la part alta de la classificació després de caure la setmana passada contra el lider. La setmana que ve desplaçament a València per jugar contra el Claret  Benimaclet “C”.
El Sènior Femení va disputar el seu partit contra el campió de la temporada passada, el Calvestra Bàsquet, un equip que té un gran potencial. Els dos equips partien com co-líders en la classificació. Des del principi, el Calvestra Bàsquet va imposar la seva superioritat en la pista, contra la qual poc va poder fer l'equip entrenat per Leo Silvestre. La tònica del partit continua igual i al final del partit, el C.B.Cullera va caure derrotat per primera vegada aquesta temporada, la qual  cosa deixa al Calvestra Bàsquet com lider en solitari. La proxima setmana el C.B.Cullera rep a casa al C.B.El Puig, esperant poder reprendre la senda de victòries.
El Júnior Masculí jugava a casa el seu partit contra el C.S.A.Carcaixent. L'equip no travessa un bon moment a causa de  es ultimes derrotes collides davant equips que aspiren a guanyar la lliga, però l'equip de Juanfran, malgrat tot, va  plantar cara en tot moment al partit. El partit va començar molt igualat per les dues parts, els dos equips defensant fort i treballant molt cada atac. Malgrat la inferioritat fisica que tenen contra la gran majoria dels equips, el C.B.Cullera va  aconseguir jugar els seus atacs amb criteri i amb poques perdudes de baló, un gran llast que esta arrossegant des de principi de temporada. D'aquesta forma es va arribar al descans amb el marcador de 26 a 29 per a l'equip visitant.
En la represa, el partit va seguir molt disputat i no va ser fins a finals del tercer quart quan el C.S.A.Carcaixent va desplegar un gran joc que li va permetre anar-se per primera vegada en el marcador. L'equip cullerenc seguia
plantant cara però se li notava la falta de frescor en atac. Al final del partit el marcador va ser de 44 a 66.
La pròxima jornada el C.B.Cullera es desplaça a la pista de l'Alzira, a la recerca d'una victòria, tan important com a necessària.
Els equips de l'Escola de Bàsquet van collir també resultats dispars. L'equip Cadet Femení, va començar la seva  participació aquest any amb un desplaçament a la difícil pista del Picanya Bàsquet, i malgrat ser el primer partit i a realitzar un partit bastant correcte, no es va poder aconseguir la victòria i va caure derrotat per 49 a 26.
L'Infantil Femení, per la seva banda, jugava en la pista del C.B.Oliva, les noies de Vicent van jugar un partit molt seriós, tant en atac com en defensa, i van aconseguir una gran victòria per 24 a 47. Això li permet seguir com lider en
el seu grup, i en lloc d'ascens.
L'Infantil Masculí suc el seu partit contra el C.B.Sueca, partit difícil a causa de la superioritat fisica del rival, cosa que és la nota predominant aquesta temporada. Els cullerencs van jugar un gran partit, en el qual fins i tot van arribar a estar per davant en el marcador, però que al final va sucumbir per un marcador de 37 a 48.
Per ultim, l'equip dels mes petits del club, el Pre-Benjamins, començaven la seva marxa en la seva lliga contra el EMBA Alcudia, un partit en el qual els nens es van divertir molt i van demostrar tot el que van aprenent en els entrenaments. Al final el resultat, la qual cosa menys importa, va anar de derrota per 5 punts.
El dissabte que ve el Club de Bàsquet Cullera celebra l'Acte de Presentació dels seus equips per a aquesta temporada.
Convidem a tota la gent vinculada amb el club, als familiars dels nens, a tots els que alguna vegada han jugat en el C.B.Cullera o han format part del club, i a tota persona que li agradi el nostre esport, el bàsquet. Us convidem a
venir i a gaudir d'una tarda de bàsquet en el Pavelló Cobert.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada